Buvusi anglų futbolo žvaigždė D. Beckhamas – už D. Britanijos narystę ES | KaunoDiena.lt

BUVUSI ANGLŲ FUTBOLO ŽVAIGŽDĖ D. BECKHAMAS – UŽ D. BRITANIJOS NARYSTĘ ES

  • 1

Buvusi anglų futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas (Deividas Bekemas) antradienį išreiškė palaikymą tolesnei Jungtinės Karalystės narystei Europos Sąjungoje, akcentuodamas teigiamą Europos žaidėjų įtaką britų futbolui.

„Dėl mūsų vaikų ir jų vaikų pasaulio problemas turėtume spręsti visi drauge, ne vieni“, – sakė buvęs futbolo klubo „Manchester United“ saugas.

„Gyvename kunkuliuojančiame ir glaudžiai susijusiame pasaulyje, kuriame būdami drauge kaip žmonės esame stiprūs. Dėl šių priežasčių balsuoju už pasilikimą“, – rašo D.Beckhamas feisbuke likus dviem dienoms iki referendumo šalies narystės Europos Sąjungoje klausimu.

Savo pareiškime 41 metų D. Beckhamas atkreipia dėmesį į Europos įtaką jo įspūdingai karjerai, per kurią jis laimėjo 19 svarbių futbolo trofėjų ir ketverius metus žaidė Madrido „Real“ klube.

„Užaugau su jaunų britų žaidėjų branduoliu, kuriam priklausė Ryanas Giggsas (Rajenas Gigsas), Paulas Scholesas (Polas Skoulzas), Nicky Buttas (Nikis Batas) ir broliai (Gary) ir (Philas) Neville'iai (Garis ir Filas Neviliai)“, – rašo D. Beckhamas.

„Ta komanda būtų galėjusi laimėti trofėjų, bet dėl danų vartininko Peterio Schmeichelio (Peterio Šmeichelio), airio Roy Keane'o (Rojaus Kino) vadovavimo ir prancūzo Erico Cantona (Eriko Kantona) meistriškumo mes buvome dar geresnė ir sėkmingesnė komanda“, – rašo buvęs futbolininkas.

D. Beckhamas per savo 20 metų trukusią karjerą taip pat žaidė Milane ir Paryžiuje.

„Tie didingi Europos miestai ir jų aistringi sirgaliai šiltai sutiko mane bei mano šeimą ir suteikė mums galimybę džiaugtis jų unikalia ir įkvepiančia kultūra bei žmonėmis“, – rašo D.Beckhamas.

Komentuodamas priešiškumo persunktą agitacinę kampaniją, buvęs futbolininkas pažymėjo, kad kiekviena šalis turi teisę turėti savo nuomonę, ir ją būtina gerbti.

„Nepriklausomai nuo to, kaip baigsis ketvirtadienio referendumas, mes visuomet būsime didingi“, – pažymi jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

DJ

Jo tas už ES, bet buvo dirbtina žvaigždė su dirbtiniais laimėjimais kur buvo žinoma kas laimės ir statydavo milijardines sumas !. Tu bičas geriau nelysk į ten kur nieko nesupranti kas vyksta iš tikro !.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS