D. Trumpas apie varžovę H. Clinton: ji yra velnias | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS APIE VARŽOVĘ H. CLINTON: JI YRA VELNIAS

  • 6

JAV respublikonų kandidatas į prezidento postą Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), iki šiol vadinęs savo varžovę Hillary Clinton (Hilari Klinton) sukčiuviene, rugpjūtį pradėjo prilyginęs ją velniui.

Pirmadienį kalbėdamas per rinkimų kampanijos renginį Pensilvanijoje milijardierius nekilnojamojo turto magnatas išjuokė senatoriaus Bernie Sanderso (Bernsio Sanderso) sprendimą palaikyti savo buvusią varžovę H. Clinton.

Kalbėdamas apie B. Sandersą, D. Trumpas pareiškė: „Jis sudarė sandorį su velniu. Ji yra velnias.“

D. Trumpas pastarosiomis dienomis ne kartą įvardino H. Clinton ir B. Sanderso susitaikymą kaip „sandorį su velniu“, bet šįsyk jis pirmąkart tiesiogiai prilygino buvusią valstybės sekretorę šiai būtybei.

Šiuos komentarus D. Trumpas išsakė per kampanijos renginį Mekaniksbergo mieste, vykusį sausakimšoje vidurinės mokyklos sporto salėje, o dar tūkstančiai žmonių buvo susirinkę prie šio pastato.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Kacapai maziau lokite nes kai putinas ateis jus busite jam antrarusiai pabaltijo fasistai.

Kęstas

Ukraina yra chaosas: Tai yra Trumpo ir visos naujosios JAV respublikonų partijos vadovybės pozicija. Belieka pridėti, kad šis chaosas ir beprotiškas karas vyksta visai netoli mūsų sienų, kad chaoso kurstyme yra Grybauskaitės, Butkevičiaus ir kitų Lietuvos vadovų nusikalstamas indėlis. Juk karo kurstymas yra baudžiamas pagal Lietuvos įstatymus. Taip, būtinas kompromisas su Rusija, taip, tam tenka pripažinti, kad dauguma Krymo gyventojų nori, kad Krymas liktų Rusijos dalimi. Taip, nei mūsų regionas negali klėstėti, nei pasaulis negali susidoroti su Islamo valstybe, kol priedurniai kursto chaosą ir karą Ukrainoje. Daugiau apie tai: guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Javaharlaly Berdy

Trumpas visiškai teisus: Clintonienė dar blogesnė būtų prezidentė už mūsiškę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS