D. Trumpas atsistatydinusį britų užsienio reikalų sekretorių vadina draugu | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS ATSISTATYDINUSĮ BRITŲ UŽSIENIO REIKALŲ SEKRETORIŲ VADINA DRAUGU

  • 1

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) atsistatydinusį britų užsienio reikalų sekretorių Borisą Johnsoną (Borisą Džonsoną) antradienį pavadino savo draugu ir sakė, kad artimiausiomis dienomis gali su juo pasikalbėti.

„Borisas Johnsonas yra mano draugas, jis labai, labai maloniai su manimi elgėsi. Labai palaikantis. Galbūt pasikalbėsiu su juo, kai ten nuvyksiu“, – žurnalistams sakė D. Trumpas, prieš išvykdamas į Briuselį dalyvauti NATO viršūnių susitikime.

„Man patinka Borisas Johnsonas. Jis man visuomet patikdavo“, – sakė JAV prezidentas ir pridūrė, kad po B. Johnsono atsistatydinimo dar nekalbėjo su britų ministre pirmininke Theresa May (Tereza Mei).

B. Johnsonas iš Th. May vyriausybės pasitraukė pirmadienį, kelios valandos po to, kai atsistatydino „Brexit“ ministras Davidas Davisas (Deividas Deivisas), protestuodamas prieš premjerės planą dėl šalies išstojimo iš Europos Sąjungos.

Šios naujienos išprovokavo spėliones apie galimą iššūkį britų Konservatorių partijos vadovybei ir naujų visuotinių rinkimų tikimybę.

Paklaustas, ar Th. May turėtų likti valdžioje, D. Trumpas atsakė: „Spręsti žmonėms.“

„Aš su ja labai gerai sutariu“, – sakė D. Trumpas, kuris susitiks su Th. May po NATO viršūnių susitikimo nuvykęs į Didžiąją Britaniją.

„Palaikau labai gerus santykius. Tai tikrai spręsti žmonėms, ne man“, – pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tokie

artimi santykiai kelia abejoniu jo sexsualine pozicija?.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS