D. Trumpas: demokratų partiją yra nusikalstama | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS: DEMOKRATŲ PARTIJĄ YRA NUSIKALSTAMA

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pirmadienį pareiškė, kad esą demokratai nori paversti Jungtines Valstijas Venesuela, ir pavadino juos „nusikalstama partija“. Baltųjų rūmų šeimininkas užsipuolė demokratus, kalbėdamas savo šalininkams Tenesio valstijoje.

„Demokratai – tai nusikalstama partija. Jie ketina užtvindyti jūsų gatves nusikaltėliais iš užsienio, – kelis sykius pakartojo D. Trumpas, komentuodamas politiką imigracijos ir sienų saugumo srityje. – Štai kas nutiks (jeigu jie lapkričio mėnesį laimės rinkimus į JAV Kongresą)“.

„Jie nori pakeisti laisvę (Jungtinėse Valstijose) socializmu. Demokratai nori paversti Ameriką Venesuela“, – teigė D. Trumpas.

„Mes elgiamės teisingai, mums viskas gerai. Ši šalis niekada netaps Venesuela, – pabrėžė Vašingtono administracijos vadovas. – Demokratai mano turį teisę į valdžią, bet jie išėjo iš proto“.

Praėjusį antradienį kalbėdamas JT Generalinės Asamblėjos 73-iojoje sesijoje, JAV prezidentas D. Trumpas griežtai kritikavo socialistinę valstybinės santvarkos formą ir pareiškė, kad ji yra negyvybinga ir kelia grėsmę kitiems. „Visos pasaulio tautos turi priešintis socializmui ir kančioms, kurių jis suteikia visiems“, – pabrėžė jis. D. Trumpas paprašė „visas čia atstovaujamas šalis prisijungti prie Jungtinių Valstijų raginimo atkurti demokratiją“ Venesueloje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Paf

Trampas yra nuisikalstamas klaunas

cha demokratu partija -nusikalteliu partija

o amerika ---demokratijos platintoja visam pasaulyje ----KAS YRA ???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS