D. Trumpas perspėjo Iraną: niekada nebegrasinkite Jungtinėms Valstijoms | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS PERSPĖJO IRANĄ: NIEKADA NEBEGRASINKITE JUNGTINĖMS VALSTIJOMS

  • 5

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) sekmadienį perspėjo Iraną dėl tokių pasekmių, „kokių nedaug kas patyrė per visą istoriją“, jei Teheranas grasins Jungtinėms Valstijoms.

„Niekada niekada nebegrasinkite Jungtinėms Valstijoms arba patirsite tokias pasekmes, kurių nedaug kas patyrė per visą istoriją“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė D. Trumpas, tiesiogiai kreipdamasis į Irano prezidentą Hassaną Rouhani (Hasaną Rouhanį).

„Niekada niekada nebegrasinkite Jungtinėms Valstijoms arba patirsite tokias pasekmes, kurių nedaug kas patyrė per visą istoriją“,

„Mes nebesame šalis, kuris toleruos jūsų išprotėjusius smurto ir mirties žodžius. Būkit atsargūs!“ – rašė D. Trumpas.

Tokį atsakymą jis pateikė H. Rouhani anksčiau sekmadienį perspėjus JAV lyderį „nežaisti su liūto uodega“ ir pareiškus, kad konfliktas su Iranu būtų didžiausias visų laikų karas.

Šis žodinis susirėmimas priminė pernai vykusį D. Trumpo žodžių karą su Šiaurės Korėjos lyderiu Kim Jong Unu (Kim Čen Unu). Tuomet įtampa galiausiai atslūgo ir šiemet abu lyderiai surengė istorinį viršūnių susitikimą.

Iranas pagrindiniu D. Trumpo taikiniu tapo netikėtai pagerėjus Vašingtono santykiams su branduolinį ginklą turinčia Šiaurės Korėja.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Hahaha

Iranas labai dideli dėjo ant amerikos

an

kom. nevienareiksmiai mazdaug per puse bet pridurciau kad reikia ziureti kas 1 pradejo o pradejo britai kolonizave rytu salis kaip indija afrika juk negrus veze vergijon tie patys anglosaksai ir ta pati europa pjovesi tarpusavy amerikoje ispanai prancuzai anglai ir kt isnaikine indenus o likusius sukise i rezervatus /kolonijas/ ir siandien /zavidzoa demokratija/ kur saudomi ir toliau negru vaikai gatvese ir tai daro buvusiu kuklusklaniniku palikuonys o marionete matosi ju lygio iskele ultimatuma visiems pakelsim jav i pirmiksci lygi suprask tiesiogiai kauboiskus sadistinius siekius kurie bus igyvendinti /pasiutusiu sunu/generolu juk jiems tas pat juk jav tautybes neturi tai iskurtas veidmainiskas /patriotizmas kitu gyvybes kaina kurti sau roju zemeje .Tai gal uzteks listi i kitu gyvenimus nes lazda turi 2 galus?

...

Na... kai ja Š.Korėja TURI savo A'ginklą, tai su ja ir JAV skaitos, o ką tas Iranas?.. :
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS