D. Trumpas: pramanas dėl susimokymo su Rusija – nebegyvas | KaunoDiena.lt

D. TRUMPAS: PRAMANAS DĖL SUSIMOKYMO SU RUSIJA – NEBEGYVAS

  • 3

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ketvirtadienį pareiškė laikantis tyrimą dėl jo rinkimų kampanijos numanomo susimokymo su Rusija „didžiausiu pramanu per mūsų šalies istoriją“.

Jis taip pat perspėjo, kad šio tyrimo iniciatoriai „bus patraukti atsakomybėn“, nes jų veiksmai yra mėginimas „suplėšyti mūsų didžios demokratijos medžiagą“.

D. Trumpas šiuos komentarus išsakė per susitikimą su savo šalininkais Mičigano valstijos mieste Grand Rapidse.

„Po trejų metų melo, šmeižto ir apkalbų Rusijos pramanas – nebegyvas. Tai buvo ne kas kita, o piktavališkas mėginimas sužlugdyti mūsų istorinę rinkimų pergalę ir sabotuoti Amerikos žmonių valią“, – pareiškė jis.

Šis susitikimas buvo pirmasis D. Trumpo politinis renginys nuo praeito savaitgalio, kai JAV generalinis prokuroras Williamas Barras (Viljamas Baras) paskelbė tyrimo ataskaitos santrauką, kurioje sakoma, kad specialusis prokuroras Robertas Muelleris (Robertas Miuleris) nerado jokių įrodymų, jog D. Trumpo kampanija „susimokė arba koordinavo veiksmus“ su Rusijos vyriausybe, siekdama paveikti 2016 metų rinkimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunioks

Trpas tegul tampo pempe

rusas

eta pravda

Lietuvis

Čia nebuvo pramanas, tai tiesa. Tik būnant prezidentu, pavyko naudojantis padėtimi, išvengti apkaltos. Galim įvertinti putino slaptų tarnybų profesionalumą. Jei ne putinas, Trumpas niekada Amerikos prezidentų nebūt tapęs.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS