D. Trumpo memuarų rašytojas prognozuoja jam liūdną likimą | KaunoDiena.lt

D. TRUMPO MEMUARŲ RAŠYTOJAS PROGNOZUOJA JAM LIŪDNĄ LIKIMĄ

  • 1

Rašytojas, kuris Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) vardu parašė jo 1987 metų memuarus „Sandorio menas“ (The Art of the Deal), galvoja, kad JAV prezidentas paliks postą dar nepasibaigus kadencijai.

„Trumpas atsistatydins“ dar prieš tai, kai pareigūnai, tiriantys įtariamus jo rinkimų kampanijos komandos ryšius su Rusija, „nepaliks jam kito pasirinkimo“, socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Tony Schwartzas (Tonis Švarcas).

„Ratas užsidaro nežmonišku greičiu, – rašė T. Schwartzas. – Trumpas atsistatydins ir paskelbs pergalę prieš tai, kai (specialusis prokuroras Robertas) Muelleris (Robertas Miuleris) ir Kongresas nepaliks jam kito pasirinkimo.“

„Trumpo prezidentavimas iš esmės baigtas, – kiek vėliau kitoje tviterio žinutėje pridūrė rašytojas. – Nustebčiau, jei jis išliks iki metų pabaigos. Labiau tikėtina, kad atsistatydins rudenį, jeigu ne greičiau.“

Rašydamas bestseleriu tapusius D.Trumpo memuarus, T. Schwartzas su milijardieriumi praleido pusantrų metų. Pernai, per prezidento rinkimų kampaniją, jis reiškė nepritarimą šiam nekilnojamojo turto magnatui ir žurnalui „The New Yorker“ sakė, kad „lūpdažiu padažė kiaulę“.

„Mane labai graužia sąžinė, kad prisidėjau prie tokio Trumpo pavaizdavimo, kuris atkreipė į jį platesnės auditorijos dėmesį ir parodė jį patrauklesnį nei jis yra“, – tąsyk sakė T. Schwartzas.

Gairės: undefined
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Stebėtojas.

Donaldas Trumpas-didžiausė nesekmė Amerikai.Jis pats tikriausiei nenutuoke kad svo "greusmingais "ir "piktais" burbuliavimais pila vandenį ant Putino ir ...Yno propogandos maluno.Ateina laikas kada į USA žiurės kaip į nevykėlią.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS