Būna ir taip: žmonės moka pinigus, kad patektų į prekybos centrą | KaunoDiena.lt

BŪNA IR TAIP: ŽMONĖS MOKA PINIGUS, KAD PATEKTŲ Į PREKYBOS CENTRĄ

  • 2

„Omega Mart“ Las Vegase pirkėjus sutinka bilietų kasa. Tik nusipirkęs bilietą gali patekti į šį prekybos centrą. Nepaisant to smalsių pirkėjų, ištroškusių neįprastos patirties, nestinga, pasakojama LNK reportaže. 

„Sveiki atvykę į „Omega Mart“! Jūs net neįsivaizduojate, kas jūsų laukia“, – viliojo pirkėjus mėsos skyriaus pardavėjas, kuris it jogas persuka rankas ir atlieka kitus šokiruojančius bei neįprastus įprastiems pardavėjams triukus.

Dauguma pardavėjų šioje parduotuvėje elgiasi panašiai, nes jie yra profesionalūs aktoriai. Ne tik parduodantys tatuiruotus viščiukus, dešras su Monos Lizos atvaizdu, bet ir nuolat linksminantys savo pirkėjus.

„Mūsų darbas pakviesti jus į savo pasaulį per paprastus ir įprastus dalykus. Bet kai juo patyrinėjate, jie nėra tokie, kaip atrodo“, – sakė „Omega Mart“ atstovas Michael  Duffield.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Vokiečių televizijos RTL komanda pasidairė po šį centrą ir tikrai rado originalių prekių. Pavyzdžiui, sviesto kvapo oro gaiviklį.

„Taip, tikrai kvepia sviestu. Šlykštu“, –  vos išbandžiusį šį gaiviklį, viena pirkėja  puolė sau mojuoti po nosimi.

Avokadai čia – su užtrauktuku, o iš vaisių lentynos kyšo ranka, kurios geriau neliesti, nes neaišku, ar ji jus paleis.

„Visi rodo įrašus apie šį prekybos centrą per „Tik Tok“ ar instagramą – atrodo šauniai. Bet kai ateini, patirtis visai kitokia, dar įspūdingiau“, – savo įspūdžiais dalinosi pirkėjų porelė. 

Tai – tikras nuotykis. Niekada nežinai, kas bus, tikėkis netikėto.

 

„Tai – tikras nuotykis. Niekada nežinai, kas bus, tikėkis netikėto“, – emocijų neslėpė ir kita pašnekovė.

Netikėtas yra ir kitas pasaulis, į kurį patenki įėjęs per gėrimų šaldytuvo duris. O ten tikrai verta apsilankyti.

„Tai tikrai pribloškia, leidžia nusiraminti. Ypač tokiame mieste kaip Las Vegasas, kur visi taip lekia. O čia šaunu – ateiti ir jaukioje aplinkoje tiesiog pailsėti“, – kalbėjo sužavėta, tarsi į kitą pasaulį patekusi, moteris.

Prekybos centre yra ir baras, kuris taip pat gali nustebinti pirkėjus. Iš tikrųjų „Omega Mart“ yra ne vien parduotuvė. Šis prekybos centras yra interaktyvi modernaus meno paroda. Čia savo meno kūrinius, daugiausiai valgomus ar šiaip pritaikomus buityje, nuolat demonstruoja ir parduoda apie 250 Amerikos menininkų. O jiems padeda visa komanda aktorių-pardavėjų.  

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ina

Gaila, kad teksto autorius neskiria prekybos centro nuo parduotuvės

ogi

sios patirties ismoko ir /musu/ administracine saika kai pernai per feikyni kaukiu /baliu/ bei pispasius i max patekdavai tik gaves doze marmalo nuo kurio daugelis nesulauke kaledu ???===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS