Dėl karščio bangos sutriko traukinių eismas Eurotunelyje | KaunoDiena.lt

DĖL KARŠČIO BANGOS SUTRIKO TRAUKINIŲ EISMAS EUROTUNELYJE

  • 0

Dėl karščio bangos penktadienį sutriko traukinių eismas Jungtinę Karalystę ir Prancūziją jungiančiame tunelyje – keleiviai yra perspėjami dėl galimų kelionių atidėliojimų bei problemų su oro kondicionavimo sistemomis.

„Tai yra labai užimta diena, kuomet visi išvažiuoja atostogų. Mes patiriame karščio bangą, situaciją sunkina ir problemos su oro kondicionavimu“, – sakė šalis per Lamanšo sąsiaurį jungiančio Eurotunelio atstovas.

50-ies kilometrų ilgio Eurotunelis, jungiantis Kento grafystę pietryčių Anglijoje ir šiaurinę Prancūzijos dalį, buvo atidarytas 1994 metais bei yra ilgiausias nepertraukiamas povandeninis tunelis pasaulyje.

„Aukštos temperatūros neigiamai veikia oro kondicionavimo sistemas mūsų transporto priemonės, dėl ko gali būti atidėtos kelionės. Rekomenduojame prieš atvykstant pasiimti pakankamai geriamo vandens“, – teigiama Eurotunelio „Twitter“ paskyroje.

Ketvirtadienį buvo fiksuotos aukščiausios oro temperatūros Jungtinėje Karalystėje šiemet – pietvakarių Londone termometro stulpeliai vienu metu rodė net 35,1 karščio. Tądien kelionės Eurotunelyje kai kuriais atvejais vėlavo 4-5 valandas.

GALERIJA

  • Dėl karščio bangos sutriko traukinių eismas Eurotunelyje
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS