FTB agentai kratė buvusio D. Trumpo kampanijos vadovo namus | KaunoDiena.lt

FTB AGENTAI KRATĖ BUVUSIO D. TRUMPO KAMPANIJOS VADOVO NAMUS

  • 0

JAV Federalinio tyrimų biuro (FTB) agentai krėtė Paulo Manaforto (Polo Manaforto), buvusio prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) rinkimų kampanijos pirmininko, namus, sakė P.Manaforto atstovas trečiadienį.

P.Manafortas su agentais bendradarbiauja „nuolatos“, kaip ir darė iki šiol, sakė jo atstovas Jasonas Malonis (Džeisonas Malonis).

P.Manafortą jau kurį laiką tiria FTB dėl jo ryšių su Ukraina ir darbo buvusiam Ukrainos prezidentui Viktorui Janukovyčiui. Specialusis prokuroras Robertas Muelleris (Robertas Miuleris) taip pat tiria P.Manaforto veiklą byloje dėl galimo Rusijos kišimosi į 2016 metų rinkimus bei galimus slaptus susitarimus su D.Trumpo partneriais.

P.Manafortas neigia daręs kažką bloga ir bendradarbiauja su Kongreso komitetais tiriančiais kišimąsi į rinkimus, žvalgybos ir teisiniams komitetams Senate pateikdamas dokumentus. P.Manafortas kelis mėnesius vadovavo D.Trumpo kampanijai.

Apie FTB kratą pirmą kartą pranešta trečiadienį dienraštyje „The Washington Post“, kuriame nurodoma, kad ji įvyko liepos 26 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS