I. Trump: visuomenėje neturėtų būti vietos rasizmui | KaunoDiena.lt

I. TRUMP: VISUOMENĖJE NETURĖTŲ BŪTI VIETOS RASIZMUI

  • 2

Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) dukra Ivanka sekmadienį pasmerkė Šarlotsvilio mieste Virdžinijos valstijoje kilusį smurtą ir paragino išsaugoti vienybę.

Jos teigimu, „visuomenėje neturėtų būti vietos rasizmui, baltųjų viršenybei ir neonaciams“.

Viena moteris žuvo, dar 19 žmonių buvo sužeista minėtame mieste šeštadienį, kai po baltųjų nacionalistų eitynių kilo smurto banga ir į žmonių minią įsirėžė automobilis.

JAV prezidentas, turintis daug sekėjų tarp baltųjų viršenybę propaguojančių grupių, kurioms patinka jo nacionalistiniai pasisakymai, susilaukė kritikos už tai, kad dėl smurto Šarlotsvilyje kaltino „daugelio šalių“ neapykantą ir fanatizmą.

Tuo tarpu jo dukra Ivanka sekmadieninėje tviterio žinutėje aiškiai kritikavo tokias pažiūras ir ragino siekti vienybės.

„Visuomenėje neturėtų būti vietos rasizmui, baltųjų viršenybei ir neonaciams, – parašė ji. – Turime visi amerikiečiai susivienyti, ir tebūna ši šalis VIENINGA. #Charlottesville.“

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

VISI geri SAVO vietoje.

elitines visteles kliedesiukai.....

kol yra rasiu , tikejimo ,mentaliteto, ir paprociu skirtumas ir ypatumai ---tol ir gyvuos rasizmas... ir tik projankiskoj kosmopolitinej-globalistinej iskrypusioj ir degradavusioj visuomenej -rasizmas turetu isnykt , nes ten visu tikslas vienas ---kaip isdulkyt per visas skyles savo kaimyna ,savo ir jo vaikus bei artimuosius....todel jie tuo klausimu vieningi.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS