Ispanija gali pralenkti Graikiją jūra atvykusių migrantų skaičiumi | KaunoDiena.lt

ISPANIJA GALI PRALENKTI GRAIKIJĄ JŪRA ATVYKUSIŲ MIGRANTŲ SKAIČIUMI

  • 5

Ispanija gali šiais metais aplenkti Graikiją jūra atvykstančių migrantų, naudojančių laivus ir net vandens motociklus, skaičiumi, sakė Tarptautinė migracijos organizacija (IOM) ketvirtadienį.

Trečiadienio popietę, poilsiautojai Ispanijos paplūdimyje liko apstulbę kai guminė juoda valtis, užpildyta migrantais, pasiekė pakrantę, joje buvę žmonės išsilaipino ir ėmė bėgti stebint daugybei saulės mėgėjų.

Tą pačią dieną, 12 migrantų atvyko į Ispanijos teritorijos Seutos šiaurės Maroke teritorinius vandenis vandens motociklais. Vieno žmogaus, 28 metų vyro iš Gvinėjos, nespėta išgelbėti, jis paskendo, sakė tarnybos.

Ketvirtadienį ryte, Ispanijos pakrantės gelbėtojai sakė, kad išgelbėjo 10 vyrų iš užsachario Afrikos, plaukiančių palaike valtimi prie Tarifos pietų Ispanijoje.

Galima vardinti ir toliau.

Pagal naujausius IOM duomenis, iki rugpjūčio 6 dienos, šiais metais į Ispaniją atvyko apie 8200 migrantų.

Tai tris kartus daugiau nei tokiu pačiu metu pernai, sakė Joelis Millmanas (Džoelis Milmanas), vyresnysis IOM atstovas, ir jau daugiau negu bendras atvykusiųjų skaičius 2016 metais.

Nors skaičius nublanksta prieš į Italiją atvykstančių žmonių skaičių, šiais metais atvyko daugiau nei 96 400 migrantų, Ispanija sparčiai vejasi Graikiją, kur jura, per tą patį laiko tarpą, atvyko 11 713 migrantų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kęstas

Bloga naujiena Vakarų pasaulio vyrams: Jau 40 metų, kai vyrų lytinių ląstelių (spermių, be kurių mes negalime turėti vaikų) skaičius Vakarų pasaulyje (įskaitant Lietuvą) tolygiai mažėja. jau sumažėjo beveik perpus. Galo tam mažėjimui nesimato. Kartu krenta populiacijos vaisingumas. Įdomu, kad negrai Afrikoje tokių problemų neturi. Taip, kad blogiausiu atveju mūsų moterų vaikai su laiku visi bus juodi ir garbanoti. Gakvoja, kad kalti ftalatai, kurie įdedami į plastikus, siekiant sumažinti plastikų trapumą. Kadangi galima ftalatus pamatuoti šlapime, tai įdomu būtų sužinoti, ar daugiau ftalatų šlapime sutampa su mažiau spermių spermoje. Kolkas šito niekas nežino. Bet plastikų reikia vengti, ypač vyrams. Atsarga gėdos nedaro.

Kęstas

Yra tokie žmonės, kuriems Lietuvos demografinės problemos neįdomios ir vaikų jie nenori. Tokiems reikia pasakyti, kad sėklidžių vėžys elgiasi taip pat, kaip ir problema su vaikų darymu. Taip kad apsičiupinėte jūsų sėklides, jei jas dar turite, ir tylėkite. Tai yra geriausia šio vėžio komplikacijų profilaktika. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijąs-ekonomiką.

...

Tuos atplaukusius reikia grandinėm sukaustyt ir pomidorų skint pristatyt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS