Italija: Katanijos uoste iš laivo „Sea Watch 3“ išlaipinti visi migrantai | KaunoDiena.lt

ITALIJA: KATANIJOS UOSTE IŠ LAIVO „SEA WATCH 3“ IŠLAIPINTI VISI MIGRANTAI

  • 6

Visi 47 migrantai, anksčiau išgelbėti Viduržemio jūroje, išlaipinti iš laivo „Sea Watch 3“ į krantą Katanijos uoste Sicilijos saloje.

Tai ketvirtadienį pranešė Italijos televizijos kanalas „RAI News 24“. Tarp migrantų, kurie dabar prašys prieglobsčio, - 15 nepilnamečių.

Su Nyderlandų vėliava plaukiojantis laivas „Sea Watch 3“, priklausantis Vokietijos nevyriausybinei organizacijai, sausio 19 d. prie Libijos krantų išgelbėjo iš guminės valties 47 žmones. Dėl nepalankių oro sąlygų laivas atsidūrė Italijos teritoriniuose vandenyse, nors jos valdžia jam neleido įplaukti į šalies uostus.

Laivas su migrantais kelias dienas prastovėjo prie Sicilijos krantų netoli Sirakūzų. Trečiadienį Italija leido jo keleiviams išlipti į krantą, gavusi šešių Europos šalių - Vokietijos, Prancūzijos, Portugalijos, Maltos, Rumunijos ir Liuksemburgo - pažadą priimti migrantus. Ketvirtadienį prie jų prisijungė Lietuvą, kuri pareiškė, kad yra pasirengusi priimti penkis pabėgėlius.

GALERIJA

  • Italija: Katanijos uoste iš laivo „Sea Watch 3“ išlaipinti visi migrantai
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

JahCity

Freedom to Libia!!!

kauniete

...saviems kraujo broliams ,didziausios abejingumo israiskos---atmetimas[nors tie musu tautieciai isvetimas valstybes uzdirbti isvyko]ir jie yra lietuviai bet ..skaiti ir stebiesi[[[[[["nekurie raso: nori dvigubos pilietybes...tegul seeeedi ir kuria Lietuva cia! ir cia pat verkslena ;o! kokios mazos pensijos...vai vai valdziazmogiai!!! ir t.t. ,,,tie musu zmones neisdave savo tevynes po 1991m uz 2ie euru I menesi gaudami jie buvo priversti dirbti svetur ,bet kad gauti zmoniskiasne ,pensija pliko savo namus laikinai,,,tai ko dabar kniaukiam??jie musu zmones ---"ivaryti I kampa" oooo dabar "sumeskerioti "juodukai priimami iLietuva----!! Visiems OKEI?! neverkslenammmmmA!!! jie mokejo Lietuvai mokescius!!! ...atverkim placiau vartus [arabu valstybes,Izraelis uztrenke duris]...zmones lietuviui reikia PILIETYBES-2,kad ubagu nebutiLietuvoje

gailestis

misiunas sutinka priimti matyt truksta gaistrininku ir maudyt po gaistro nereiks nes suodziai tai nesimato
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS