J. Bidenas pirmą kartą viešai prisipažino, kad turi septintą anūką | KaunoDiena.lt

J. BIDENAS PIRMĄ KARTĄ VIEŠAI PRISIPAŽINO, KAD TURI SEPTINTĄ ANŪKĄ

  • 5

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) penktadienį pirmą kartą viešai pripažino, kad turi septintą anūką – ketverių metų mergaitę, kurios jo sūnus Hunteris Bidenas (Hanteris Baidenas) susilaukė su viena moterimi iš Arkanzaso.

Šis viešas prisipažinimas nuskambėjo po to, kai prezidentas sulaukė respublikonų kritikos.

„Tai nėra politinis klausimas, tai šeimos reikalas“, – sakė prezidentas pareiškime žurnalui „People“ apie mergaitę Navy Joan Roberts (Navi Žoan Roberts).

„Mūsų sūnus Hunteris ir Navy motina Lunden dirba kartu, kad palaikytų santykius, kurie geriausiai atitiktų jų dukters interesus, ir kiek įmanoma išsaugotų jos privatumą“, – pridūrė J. Bidenas.

Jis nurodė, kad pirmoji JAV ponia Jill Biden (Džil Baiden) nori tik to, kas geriausia visiems poros anūkams, įskaitant ir N. J. Roberts.

Tai nėra politinis klausimas, tai šeimos reikalas.

„People“ citavo asmenį, kalbėjusį su anonimiškumo sąlyga, kuris teigė, kad praėjusį mėnesį išspręstas H. Bidenas ir Lunden Roberts ginčas dėl vaiko išlaikymo turėjo įtakos pirmosios poros bendravimui su anūke.

„Turite nepamiršti, kad dar prieš kelias savaites vyko gana ginčytinas teisinis procesas tarp Navy tėvų. Bidenai, kaip seneliai, seka Hunterio pavyzdžiu“, – žurnalui sakė šaltinis.

Dėl šios situacijos respublikonai ėmė jį aršiai kritikuoti, teigdami, kad prezidento tylėjimas apie anūkę prieštarauja J. Bideno, kaip šeimos žmogaus, įvaizdžiui visuomenėje.

H. Bidenas tėvystę patvirtino DNR analizė. Teigiama, kad N. J. Roberts niekada nebuvo susitikusi su savo tėvu ir seneliais.

J. Bideno sūnus, kuris kovojo su priklausomybe nuo narkotikų ir šiuo metu turi teisinių problemų dėl mokesčių ir neteisėto šaunamojo ginklo laikymo, turi keturis vaikus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ogi

pso dulkiaga;viai su svabu pasakytu kad tai perdaug ir reik mazint populiacija garliavyniu pavizdziu pagal p holyvudo scenariju kuris ein i pabaiga z=0

Dekui

ZIRZIASKLAIDAI-Dar viena svente Lietuvai,7 dienas baliavosme.

Kokia visiems įdomi "sensacija"....

Gerai būtų, kad kas nors paviešintų ar jis sugeba pats pasikeisti pampersus...kuria ranka užsisega klyną....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS