J. Navalnaja: Rusijos prezidentas yra melagis, vagis ir žudikas | KaunoDiena.lt

J. NAVALNAJA: RUSIJOS PREZIDENTAS YRA MELAGIS, VAGIS IR ŽUDIKAS

Prieš Vladimiro Putino inauguraciją penktajai Rusijos prezidento kadencijai opozicijos veikėja Julija Navalnaja antradienį jį pavadino „melagiu, vagimi ir žudiku“.

Po to, kai vasario mėnesį paslaptingomis aplinkybėmis mirė Aleksejus Navalnas, jo žmona pažadėjo tęsti Kremliaus kritiko ir didžiausio V. Putino oponento darbą.

Antradienį V. Putinas buvo inauguruotas penktajai kadencijai. Ją ilgametis valstybės vadovas užsitikrino kovo mėnesį per prezidento rinkimus, kuriuose nedalyvavo jokia opozicija.

„Mūsų šaliai vadovauja melagis, vagis ir žudikas. Bet tai tikrai baigsis“, – vaizdo įraše sakė į užsienį pasitraukusi J. Navalnaja.

Ji pridūrė, kad pastaroji V. Putino kadencija pasižymėjo „kruvinu ir beprasmiu karu“ Ukrainoje bei politinėmis represijomis Rusijoje.

„Rusijoje yra keli šimtai politinių kalinių, kurie kenčia nežmoniškomis sąlygomis, – sakė J. Navalnaja. – Kiekvieną dieną užvedamos naujos bylos.“

Anot jos, V. Putino pažadai gerinti Rusijos visuomenės pragyvenimo lygį taip ir liko neįgyvendinti.

„Tai tęsiasi jau 25 metus. Taip bus ir šį kartą“, – teigė J. Navalnaja.

„Su kiekviena jo kadencija viskas tik blogėja, ir baisu įsivaizduoti, kas dar nutiks, kol Putinas liks valdžioje“, – pridūrė ji.

71-erių V. Putinas Rusiją valdo nuo amžiaus pradžios. Šią kadenciją jis baigs tik 2030 metais, o tada konstitucija vėl leistų jam kandidatuoti į Rusijos prezidento postą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dar viena

prezidentiene ant mokesciu moketoju galvos ir kodel LT ,o ne kitoje salyje ?

Anonimas

Na ir snukis šitos šliurės .... primena arklio subinę...

Pagieža

Baikite reklamuoti nasralnają pragertu snukiu. Jos ale ,,vyras,, didžiausias vagis ir nusikaltėlis. Kam ji įdomi tegul pasiguglina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS