Madride apsinuoginusi protestuotoja sugriebė už tarpukojo D. Trumpo vaškinę figūrą | KaunoDiena.lt

MADRIDE APSINUOGINUSI PROTESTUOTOJA SUGRIEBĖ UŽ TARPUKOJO D. TRUMPO VAŠKINĘ FIGŪRĄ

  • 1

Prie Madrido vaškinių figūrų muziejaus antradienį krūtinę apsinuoginusi protestuotoja sugebėjo prisibrauti iki naujausio muziejaus eksponato – Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) vaškinės figūros – ir pagriebti jai už tarpukojo.

Rėkdama: „Griebk patriarchatą už kiaušinių“ anglų ir ispanų kalbomis, moteris įsiveržė į naujos figūros atidengimo ceremoniją, stebint akivaizdžiai sutrikusiems muziejaus darbuotojams, dar bandžiusiems pridengti pusnuogės moters krūtinę švarku.

Išsišokėlė pasipriešino ją nustumti pabandžiusiam vyresnio amžiaus vyrui, tačiau netrukus buvo palydėta į šoną. Tiesa, prieš tai ji dar spėjo pagriebti už tarpukojo vaškiniam išrinktajam JAV prezidentui D.Trumpui, kuris dažnai yra kritikuojamas dėl savo moteris įžeidžiančių pasisakymų.

Nykščius į viršų pakėlusio D.Trumpo natūralaus dydžio vaškinė figūra, aprengta tamsiu kostiumu ir raudonu kaklaraiščiu, buvo visuomenei pristatyta prie įėjimo į muziejų Madrido centre penktadienį, likus kelioms dienoms iki penktadienį numatytos prezidento inauguracijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Štai jums ir moterų 'prigimtinis gerumas': nedera kiaulių leist į bažnyčią.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS