„Nusivylusių namų šeimininkę“ įsiutino D. Trumpo patikėtinio įžeidimas | KaunoDiena.lt

„NUSIVYLUSIŲ NAMŲ ŠEIMININKĘ“ ĮSIUTINO D. TRUMPO PATIKĖTINIO ĮŽEIDIMAS

  • 0

Meksikiečių kilmės amerikiečių aktorė Eva Longoria (Eva Longorija) penktadienį smarkiai sukritikavo Respublikonų partijos kandidato į JAV prezidentus Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) pasirinktą kandidatą į viceprezidentus Mike'ą Pence'ą, kuris pareiškė, kad demokratai vėl užsiminė „apie tą meksikietišką dalyką“ kritikuodami jo poziciją dėl imigracijos.

„Gubernatoriau Pence'ai, mes nesame „dalykas“, – Demokratų nacionalinio komiteto išplatintame įraše sakė „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė. – Mes esame išdidūs Amerikos piliečiai. Esame tėvai ir motinos, kurie dirba dėl geresnės savo vaikų ateities. Ir esame uoliai studijuojantys vaikai, svajojantys atsilyginti Jungtinėms Valstijoms, kurias mylime.“

Teksase gimusi E. Longoria yra uoli Demokratų partijos kandidatės į JAV prezidentus Hillary Clinton (Hilari Klinton) rėmėja.

Ketvirtadienį per kandidatų į viceprezidentus debatus Respublikonų partijos atstovas Indianos valstijos gubernatorius M. Pence'as mėgino atsikirsti Demokratų partijos kandidatui Timui Kaine'ui (Timui Keinui), kuris priminė apie D. Trumpo žeminančius komentarus apie meksikiečius.

„Ir vėl jūs apie tą meksikietišką dalyką“, – pareiškė M. Pence'as, sukeldamas audrą socialiniuose tinkluose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS