P. Porošenka planuoja dalyvauti sekmadienio debatuose | KaunoDiena.lt

P. POROŠENKA PLANUOJA DALYVAUTI SEKMADIENIO DEBATUOSE

  • 2

Ukrainos prezidento administracija išduoda akreditacijas žurnalistams nušviesti perrinkimo siekiančio prezidento Petro Porošenkos dalyvavimą debatuose Kijevo olimpiniame stadione balandžio 14 dieną.

Kaip sakoma pareiškime, kuris buvo paskelbtas prezidento administracijos interneto svetainėje, P. Porošenka į stadioną atvyks 14 valandą. Akredituoti žurnalistai į stadioną bus įleidžiami nuo 13 val., tikrinant jų pasus ir žurnalisto pažymėjimus.

Anksčiau P. Porošenkos kampanija paskelbė, kad prezidento ir jo varžovo rinkimuose Volodymyro Zelenskio rinkimų debatai Kijevo olimpiniame stadione bus surengti sekmadienį 14 valandą. Tuo tarpu V. Zelenskis tvirtina, kad šie debatai įvyks balandžio 19 dieną.

V. Zelenskis ir P. Porošenka balandžio 21-ąją varžysis antrajame prezidento rinkimų rate. Pirmajame rate kovo 31 dieną V. Zelenskis surinko 30 proc., o P. Porošenka – maždaug 16 proc. balsų.

Pagal informaciją, kuri ketvirtadienį buvo pateikta spaudos konferencijoje naujienų agentūros „Interfax“ Ukrainos padalinyje, 61 proc. ukrainiečių, planuojančių balsuoti rinkimuose, parems V. Zelenskį, o 24 proc. – P. Porošenką.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jelena

Tikrai. Debatai turėjo buti balandžio 19 d. Bet Porošenko vėl surengė savo maskaradą.

...

Che: "... rinkimų debatai Kijevo olimpiniame stadione bus surengti sekmadienį 14 valandą. Tuo tarpu V. Zelenskis tvirtina, kad šie debatai įvyks balandžio 19 dieną" - jei jau cirkintis, tai PILNAI; kas čia per narkomaniniai kliedesiai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS