Prancūzijos prezidentas: neleisiu, kad šalyje atsirastų naujos migrantų džiunglės | KaunoDiena.lt

PRANCŪZIJOS PREZIDENTAS: NELEISIU, KAD ŠALYJE ATSIRASTŲ NAUJOS MIGRANTŲ DŽIUNGLĖS

  • 3

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas antradienį pareiškė neleisiąs, kad šalyje atsirastų naujų nelegalių migrantų stovyklų, ir žadėjo sugriežtinti Prancūzijos migracijos politiką, praneša „Interfax“.

„Daugiau „džiunglių“ nebebus, kaip nebus ir pakantumo tiems, kurie neteisėtai užgrobia visuomenei priklausančią erdvę“, - sakė jis, lankydamasis Kalė uostamiestyje.

„Džiunglėmis“ buvo vadinama stichiškai atsiradusi stovykla, kurią Kalė mieste įkūrė nelegalūs migrantai, norėję patekti iš Prancūzijos į Didžiąją Britaniją. Vienu metu joje gyveno daugiau kaip 10 tūkstančių žmonių.

2016 metų pabaigoje Prancūzijos pareigūnai išardė šias „džiungles“ ir išgabeno atvykėlius į socialinius centrus. Bet vėliau šimtai migrantų grįžo į pasienio miestą, tikėdamiesi pakliūti į Jungtinę Karalystę.

GALERIJA

  • Prancūzijos prezidentas: neleisiu, kad šalyje atsirastų naujos migrantų džiunglės
  • Prancūzijos prezidentas: neleisiu, kad šalyje atsirastų naujos migrantų džiunglės
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Isipagiriojai ?

Achiu Dievui

jau prancuzas praregejo,kad tinginiai ,ir pasalpu gavejai didzioji dalis valkatu. Vokietys turi itr tures problemu su motuses merkel atvykeliu milijonais!

Frankai

Kas per debilizmas, per kazkokius isibrovusius svetimsalius, vietiniai zmones nebegali ramiai gyventi. Lauk visus i ten, is kur atsibaste!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS