Niujorko madų savaitės šou nutraukė įsiveržusios gyvūnų gynėjos | KaunoDiena.lt

NIUJORKO MADŲ SAVAITĖS ŠOU NUTRAUKĖ ĮSIVERŽUSIOS GYVŪNŲ GYNĖJOS

  • 3

Niujorko mados savaitės metu grupė protestuotojų įsiveržė į „Coach Spring 2024 Ready-to-Wear“ madų šou, praneša „People“.

Tarp protestuotojų buvo gyvūnų teisių gynimo organizacija PETA ir kiti du gyvūnų gynėjai. Protestuotojos ketvirtadienį nutraukė madų šou ir pasmerkė prekės ženklą „Coach“ dėl žiauraus elgesio su karvėmis ir aplinkai žalingų odos gaminių.

Viena iš protestuotojų pasirodymo metu žengė podiumu padengta kūno dažais su užrašu „Coach Leather Kills“ (liet. „Coach“ oda žudo) ant krūtinės.

Kita ėjo iš paskos iškėlusi plakatą, kuriame buvo parašyta ta pati žinutė. Ši akimirka užfiksuota „Instagram“ vaizdo įraše.

Vaizdo įraše moterys matomos trumpai vaikščiojančios podiumu, vėliau jas išlydėjo apsauga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA (@peta)

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ttt

Genys margas, bet pasaulis dar margesnis. Gaila, kad tos kvailos būtybės nori apversti pasaulį, kuris egzistuoja nuo neatmenamų laikų, ar jos tik nori pademonstruoti plikus savo apvalumus prieš didelę publiką. O batai tai odiniai, o ne kokie medpadžiai su lininiais raiščiais.

to taigi

neizeidinek ziurovu, je pinigus mokejo uz spektakli, o poto visas santaupas isleis ant skuduru pagamintu kinijoje uz kapeikas

taigi

Gydyti ar sodintis- debilės ar nusikaltėlės?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS