Rusijos CRK paskelbė duomenis apie V. Putino turtus | KaunoDiena.lt

RUSIJOS CRK PASKELBĖ DUOMENIS APIE V. PUTINO TURTUS

  • 5

Perrinkimo siekiantis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas 2011-2016 metais uždirbo 38,5 mln. rublių (beveik 545 tūkst. eurų), paskelbė šalies Centrinė rinkimų komisija (CRK).

Tiek turtų jam atnešė gaunamas atlyginimas, karinė pensija bei pajamos iš indėlių, antradienį savo tinklalapyje paskelbė CRK. V. Putinas komisijai pateikė dokumentus apie savo pajamų dydį, jų šaltinius, turimą turtą ir turtinius įsipareigojimus, kai registravo savo kandidatūrą į kovą vyksiančius Rusijos prezidento rinkimus.

„(Toliau nurodomi) šaltiniai ir bendra pajamų suma, gauta per šešerius metus iki metų, kai buvo sušaukti rinkimai: atlyginimas, Rusijos Federacijos prezidento administracija, pajamos iš indėlių bankuose, karinė pensija – 38 528 817 rublių“, – sakoma dokumente.

Kaip pranešama, 13 sąskaitų įvairiuose bankuose V. Putinas turi 13 824 390 rublių (beveik 196 tūkst. eurų). Be to, jam priklauso 230 Sankt Peterburgo banko akcijų.

Be kita ko, kandidatui į prezidentus, kuris, beveik neabejojama, taps rinkimų nugalėtoju, priklauso 77 kv. metrų butas Sankt Peterburge ir garažas tame pačiame mieste. V. Putinas dar turi tris lengvuosius automobilius: 1960-ųjų GAZ 21M, 1965-ųjų GAZ- 21M ir 2009-ųjų laidos VAZ-2121 Niva ir priekabą „Skif“, pagamintą 1987 metais.

V. Putinas taip pat nurodė, kad neribotam laikui nuomojasi iš Maskvos valdžios 153.7 kv. m. butą Rusijos sostinėje.

Rusijos centrinė rinkimų komisija antradienį užregistravo V. Putiną kandidatu į Rusijos prezidentus.

Kaip pranešė naujienų agentūros „Interfax“ korespondentas, sprendimas buvo vienbalsiai priimtas per CRK antradienio posėdį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

To kestas

Kažkokie kliedesiai pas tave čia... Ar bent įsivaizduoji kokiu nežinomų ginklų turi amerikiečiai??? Ar siūlai dabar pasiduoti tiems kacapams? To tai jau tikrai niekada nebus. Kiek galėsim tiek ir pirksim ginklų, kiek galėsim tiek ir priesinsimes ruskiams. Ir NATO yra ne vien raidžių darinys, tai didžiausia pasaulyje jėga, kuriai ir mes priklausome

Kęstas

"Amerikos ataskaitoje "Branduolinės padėties peržiūra" pateikiamas ryškus perspėjimas apie naują Rusijos autonomišką branduolinę torpedą, kuri suplanuota kirsti Ramiojo vandenyno regioną nepastebimai ir paleisti mirtinus radioaktyvumo debesis, kurie paliktų didelę Vakarų pakrantės dalį negyvenama." Kuo gerbiama Grybauskaitė sulaikytų tokį smūgį? Mėlynu sarafanu? Gal geriau eikim duonos kepti? Užtenka mums tų, armijai skirtų, auksinių šaukštų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

1

kiek dienų jis juos skaičiavo ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS