„Ryanair“ atnaujina skrydžius į Izraelį | KaunoDiena.lt

„RYANAIR“ ATNAUJINA SKRYDŽIUS Į IZRAELĮ

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ paskelbė atnaujinanti dėl Artimųjų Rytų karo sustabdytus skrydžius į Izraelį.

Nuo vasario 1 d. lėktuvai vėl skraidys į ir iš Tel Avivo, ketvirtadienį pranešė bendrovė. Tai esą atitinka dabartines Europos skrydžių saugumo agentūros instrukcijas. Apie atnaujinamus skrydžius jau pranešė ir kitos Europos avialinijos, pavyzdžiui, „Lufthansa“ ir „Air France“.

Tačiau „Ryanair“ skrydžių pasiūla maršrutais tarp Tel Avivo ir Karlsrūhės / Baden Badeno (Vokietija), Memingeno (Vokietija), Marselio (Prancūzija), Milano (Italija) ir Vienos (Austrija) kol kas bus ribota.

„Ryanair“ seka kitų Europos oro bendrovių, kurios dėl karo tarp Izraelio ir radikalaus islamo judėjimo „Hamas“ taip pat buvo sustabdžiusios savo skrydžius, pavyzdžiu. „Lufthansa“ į Tel Avivą jau skraido nuo sausio 8 d., o, pavyzdžiui, „Air France“ skrydžius vėl vykdys nuo sausio 24 d.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tik

kom apie kokius /krikscionis / kalba ? vatikano inkvIzicja ? tai siam satankom tik uzsiciaupti nes Kristu nu pzude utent zydai p

Pilietis

Geriau rašytu kad atnaujinami skrydžiai i terorizmo lopši

Tiesiai

Kiekvieno krikščionio pareiga palaikyti Izraelį, o alachinius velnius statyti į vietą visais įmanomais būdais, kad velnias sėdėtų savo vietoje, po padu. Palaimintas tas kuris laimina Izraelį ir prakeiktas kuris keikia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS