S. Lavrovas smerkia JAV akivaizdų kišimąsi į Venesuelos reikalus | KaunoDiena.lt

S. LAVROVAS SMERKIA JAV AKIVAIZDŲ KIŠIMĄSI Į VENESUELOS REIKALUS

  • 13

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas šeštadienį, kalbėdamas telefonu su JAV diplomatijos vadovu Mike'u Pompeo (Maiku Pompėjumu), pasmerkė Jungtinių Valstijų „akivaizdų kišimąsi“ į Venesuelos reikalus ir jų „griaunamąją įtaką“.

„Provokacija ir išorinė griaunamoji įtaka prisidengus veidmainišku humanitarinės pagalbos pretekstu niekaip nesusijusi su demokratiniu procesu“, – S. Lavrovą citavo Rusijos URM.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Anarchistas

Rusija visur ir visada gelbėja JAV skriaudžiamas tautas: - čečėnus, sirus, ukrainiečius, gruzinus, moldavus, afganus, ir daugelį kitų. Šiuo metu ruošiasi išlaisvint iš JAV jungo estus, latvius, lenkus, lietuvius. Visus paslėps Sibire, už poliarinio rato, kad tie JAV galvažudžiai nerastų. O JAV teritoriją apsės, pavers radioaktyvių pelenų dykviete kad ten galėtų laisvai skraidyt rusų taikos balandžiai.

to iris- IDIOTE!!!-

Jei bet kokia šalis gautų 15% pajamų, tai joks kacapas nesukliudytu valstybei tapti TURTINGAI.

> airis ir kitiem kacapam-

Patys sau prieštaraujat, kacapai. “Turtingiausia iškasenom šalis”, bet komunistas valdžia “paėmęs”, tik savo turtu težiūri, o dar burliokai į “draugus “ prisiprase, tai liaudis ir vargsta, tikrąją to žodžio prasme.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS