V. Janukovyčius neigia, kad 2014-aisiais prašė Rusijos įvesti karius į Ukrainą | KaunoDiena.lt

V. JANUKOVYČIUS NEIGIA, KAD 2014-AISIAIS PRAŠĖ RUSIJOS ĮVESTI KARIUS Į UKRAINĄ

  • 1

Ukrainos eksprezidentas Viktoras Janukovyčius penktadienį pareiškė, kad 2014-ųjų pradžioje vykstant Maidano sukilimui paprašė Rusijos prezidento į jo šalį įvesti ne karių, o taikdarių policininkų.

„Remdamasis susitarimu dėl tarpusavio pagalbos, siūliau apsvarstyti klausimą dėl policijos taikdarių misijos įvedimo“, – žurnalistams Maskvoje sakė jis.

V. Janukovyčiaus advokatas Vitalijus Serdiukas savo ruožtu pranešė, kad artimiausiu metu ketina paskelbti Ukrainos eksprezidento 2014-ųjų kovo kreipimąsi į Rusijos vadovą Vladimirą Putiną.

„Bus galima paskelbti kreipimosi į V. Putiną tekstą, kuriuo Viktoras Fiodorovičius (Janukovyčius) kreipėsi 2014-ųjų kovą; jį perduosime teismui. Tikimės, kad tada kaltinimai bus panaikinti“, – teigė teisininkas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

blefas

,,aš sakyčiau jeigu tu esi toks tikras ir neprašei rusijos ivesti karius į ukraina esi nekaltas grišk į savo namus į kijeva ir stok prieš teisma ir irodyk kad tu esi švarus nieko dėtas kuo slapstais po putino saules užkulisius ,duok tikra savo švaru žodi, nebūk bailys juk tkačenka buvai pasodines ir pripaišes byla ,juk buvo taip kad maskvai sutarus su gaspromu vedė korupcijos pinigu plovimo operacijas ,o kas karo stovi subalansavo, nuo maidano juk tu, isakyma režei, išnaikinti maidano sukilelius ,tavo darbas ,, pasaku nereikia ,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS