V. Putinas: Rusija yra per didelė, kad būtų izoliuota | KaunoDiena.lt

V. PUTINAS: RUSIJA YRA PER DIDELĖ, KAD BŪTŲ IZOLIUOTA

Vakarų šalių pastangos izoliuoti Rusiją buvo nesėkmingos ir jos buvo pasmerktos nesėkmei, atsižvelgiant į didžiulę šalies teritoriją ir vaidmenį tarptautiniu mastu, interviu televizijai sakė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Kalbant apie dalykus, kurie mus vienija, ir apie dalykus, kurie reikalauja bendrų mūsų pastangų, vis dėlto priartėjame prie idėjos, kad pastangos kovoti tarpusavyje turėtų būti nutrauktos“, - sakė V. Putinas ir pridūrė, kad Vašingtonas ir Maskva verčiau „turėtų ieškoti būdų spręsti bendrus klausimus ir problemas“.

Tokius komentarus V. Putinas išsakė po pirmadienį įvykusio jo susitikimo su JAV prezidentu Donaldu Trumpu. Kalbėdamas apie susitikimą su D. Trumpu, Rusijos prezidentas taip pat sakė: „Manau, kad tai kelio pradžia. Padarėme gerą pradžią“.

Helsinkyje surengtas JAV ir Rusijos prezidentų susitikimas buvo pirmosios pilno formato jųdviejų derybos. Anksčiau pusantrų metų prezidentaujantis D. Trumpas ir šiais metais ketvirtai kadencijai perrinktas Rusijos prezidentas V. Putinas du kartus buvo susitikę tarptautinių forumų kuluaruose - 2017 metų liepą ir lapkritį.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

tu geriau paskaityk o kokia buvo lietuva didumu,su lenkija,kai buvo kartu ,,,ir kieno buvo vilnius ir klaipeda,mes ne okupantai,tai jus okupantai,jekaterina tys kartus uzgrobe zemes,skaityk istorija, o klaipeda nejusu nei vokieciu tai buvo prusu oprusai tai kaip aukstaiciai ,zemaiciai , dzukai suvalkai skaityk istorija 1200m,gaila tokiu ,,,istoriku,,

linai

Rusija - tai nėra vien Maskva, kaip Amerika - tai ne vien Vašingtonas, o Lietuva, tai ne vien Kowno, kokias žemes pavogė Rusija ir nuo ko? Jeigu kalbėt apie pradžią/galą tai Wilno ir Memel turi grįžt jų šeimininkams, atiduokit žemes, okupantai!

lina

sakoma kokia pradzia toks galas,t,y,rusija didele bet kazkada buvo tik maskvos didis ,nesipuikuokite dydziu nes tai pavogtos zemes ,per krauja,nematau nieko garbingo,,,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS