Velso princesė atsidūrė ligoninėje: čia praleis iki dviejų savaičių | KaunoDiena.lt

VELSO PRINCESĖ ATSIDŪRĖ LIGONINĖJE: ČIA PRALEIS IKI DVIEJŲ SAVAIČIŲ

  • 2

Velso princesė Kate (Keit) po planuotos pilvo operacijos ligoninėje praleis iki dviejų savaičių, trečiadienį pranešė Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos biuras.

Velso princo Williamo (Viljamo), Britanijos sosto įpėdinio, 42 metų žmona antradienį buvo paguldyta į privačią kliniką Londono centre, sakoma pranešime.

„Operacija pavyko sėkmingai, todėl tikimasi, kad ji ligoninėje praleis 10–14 dienų, o paskui grįš namo ir toliau sveiks“, – nurodė Kensingtono rūmai.

„Remiantis dabartinėmis gydytojų rekomendacijomis, ji greičiausiai negalės grįžti į viešąsias pareigas iki Velykų (kovo 31-osios)“, – nurodoma pranešime.

Princesė Kate yra viena populiariausių britų karališkosios šeimos narių.

Ji dažnai matoma kartu su 41 metų Williamu, su kuriuo augina tris mažamečius vaikus, tačiau vis dažniau viešumoje pasirodo pati viena.

Kensingtono rūmai pridūrė: „Velso princesė supranta, kad šis pareiškimas sukels susidomėjimą.“

„Ji tikisi, kad visuomenė supras jos troškimą išlaikyti kuo normalesnį gyvenimą savo vaikams ir jos norą, kad jos asmeninė medicininė informacija liktų privati“, – pabrėžiama pranešime.

Kensingtono rūmai pažadėjo pateikti naujausią informaciją apie Kate būklę „tik tada, kai bus gauta svarbios naujos informacijos“.

„Velso princesė nori atsiprašyti visų, kuriuos tai liečia, dėl to, kad ji turi atidėti savo būsimus įsipareigojimus“, – sakoma pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ne plastine buvo

Buvo susirgimas.Radau kitoje spaudoje.Bet man butu neetiska skelbti kitu zmoniu susirgimus.Nieko tokio nemirtina.

Xxx

Gal plastinę operaciją darė,kodel neparašo.Ar tai susirgimas buvo..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS