Vėžį besigydantis Karolis III surengė sodo vakarėlį: sūnus Haris šventėje nepasirodė | KaunoDiena.lt

VĖŽĮ BESIGYDANTIS KAROLIS III SURENGĖ SODO VAKARĖLĮ: SŪNUS HARIS ŠVENTĖJE NEPASIRODĖ

  • 6

Jungtinės Karalystės monarchas nors ir tebesigydo vėžį, vis dažniau matomas viešumoje. Šį kartą Karolis III atvėrė istorinės rezidencijos Londone duris tūkstančiams svečių sodo vakarėlyje. Jie rengiami nuo 1860-ųjų, kad monarchas galėtų įvertinti bendruomenės narius už jų visuomeninę veiklą.

Nors karalius šypsojosi, buvo matyti, kad jis jaučiasi ne per geriausiai.

Sodo vakarėlio svečiai ne tik bendrauja su karališkosios šeimos nariais ir vaikštinėja po teritoriją, bet ir vaišinasi arbata bei pyragais. Rūmai kadaise atskleidė, kad renginio metu išgeriama apie 27 tūkst. puodelių arbatos ir suvalgoma 20 tūkst. gabalėlių pyrago.

Tuo metu princui Hariui arbatos ir pyrago šįkart ragauti neteko. Karališkieji rūmai pranešė, kad su Londone besilankančiu sūnumi karalius nesusitiks, nors Haris to prašė. Monarcho darbotvarkė esą pernelyg įtempta.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Haris į Londoną atskrido tam, kad sudalyvautų „Invictus“ žaidynių jubiliejuje, kuris skirtas sužeistiems, sergantiems ir su darbo stresu susidūrusiems kariams bei veteranams.

„Yra dovanų įvairovė, bet ta pati Dvasia yra tarnystės įvairovė, bet tas pats Viešpats yra veiklos įvairovė, bet tas pats Dievas, kuris visa tai įgyvendina kiekviename žmoguje“, – kalbėjo princas Haris.

Britų žiniasklaida spėlioja, kad karalius susitikti su sūnumi nepanoro, nes Haris kėlė sąlygas, kas galėtų būti kambaryje, o kas ne. Šiuo atveju didžiausią kliūtis esą būtų karalienė Kamila, apie kurią Haris pažėrė nemažai kritikos savo memuaruose.

Haris paskutinį kartą su tėvu matėsi vasario mėnesį, kai monarchui buvo diagnozuotas vėžys. Jie turėjo trumpą, maždaug pusvalandžio trukmės susitikimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Xx x_ui

Gal galėtum papasakoti, kaip Jis pražudė savo buvusia žmoną Dianą. Labai įdomu

Anonimas

O mus tai pi.s.a ?

Faktas

Ši karališkos giminės dvėstanti padla tik nuodija savo vaikams gyvenimus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS