Žvalgybos atstovas pakomentavo mėginimą pasikėsinti į V. Zelenskį | KaunoDiena.lt

ŽVALGYBOS ATSTOVAS PAKOMENTAVO MĖGINIMĄ PASIKĖSINTI Į V. ZELENSKĮ

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas mano, jog dar vienas mėginimas pasikėsinti į Ukrainos prezidento gyvybę rodo, kad priešas griebiasi metodų, kurie yra už tradicinio karo supratimo ribų.

Jis tai pareiškė per televizijos maratoną, praneša „Ukrinform“.

Anot A. Jusovo, jau ne pirmą kartą mėginama surengti pasikėsinimus į Ukrainos vadovus.

„Tai vyksta ne pirmą kartą. Tai, kad priešas ir šį sykį bandė įvykdyti pasikėsinimą į vyriausiąjį vadą, Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, vis bando organizuoti pasikėsinimus į mūsų šalies karinę ir politinę vadovybę, ypač – generolą Budanovą, reiškia, kad Ukraina priešinasi. O šalies lyderiai ir Volodymyras Zelenskis – tai didelė grėsmė priešui“, – sakė žvalgybos atstovas.

Jis pasveikino kolegas, sėkmingai sulaikiusius nusikaltėlį.

„Visas pasaulis turi suprasti, su kuo mes turime reikalą. Tai nėra civilizuotas priešininkas, tai nėra civilizuota valstybė. Tai klastingi teroristai, galintys griebtis įvairių niekšiškiausių metodų, kurie yra už tradicinio karo supratimo ribų “, – sakė A. Jusovas.

Kaip jau buvo pranešta, bendradarbiaujant Ukrainos saugumo tarnybai, Ukrainos generalinio prokuroro biurui ir Lenkijos teisėsaugos institucijoms, buvo sulaikytas Lenkijos pilietis, kuris pasisiūlė bendradarbiauti su Rusijos specialiosiomis tarnybomis organizuojant pasikėsinimą į prezidentą V. Zelenskį.

Anksčiau interviu Italijos televizijos kanalui RAI1 V. Zelenskis pareiškė, kad, žvalgybos duomenimis, į jį buvo kėsinamasi jau daugiau kaip 10 kartų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Dar

Ilgai plausite zmonem smegenis...kai prasidejo nuo covido tai be pabaigos!!!Ar atsakys kas uz visa sita farsa????

Grybas

Kam tas narkomanas reikalingas jei norėtų seniai būtų uzverte

Neptunas

Smeištas, melas reklaminis triukas kad būtų proga prašyti daugiau pinigų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS