Indijoje užsidegus autobusui žuvo 44 žmonės | KaunoDiena.lt

INDIJOJE UŽSIDEGUS AUTOBUSUI ŽUVO 44 ŽMONĖS

  • 0

Mažiausiai 44 keleiviai žuvo, kai Pietų Indijoje anksti trečiadienį jų autobusą, sprogus degalų bakui, apėmė liepsnos, pranešė policija.

Gaisras kilo autobusui atsitrenkus į centrinę skiriamąją juostą kelyje tarp Bengalūraus ir Haiderabado, maždaug 5 val. ryto, sakė vietos policijos atstovas Venkateshwarlu (Venkatešvarlus).
"Žuvusiųjų, tarp kurių yra vaikų, skaičius yra 44", - sakė jis.

Iš 49 autobuse buvusių žmonių penki, tarp jų - vairuotojas ir autobuso valytojas, išdaužė langus ir ištrūko dar iki to laiko, kai autobusą prarijo liepsnos, pareikalavusios visų kitų gyvybių.

"Vairuotojas ir valytojas bandė bėgti, bet policija juos sugavo ir dabar jie yra sulaikyti apklausai", - sakė Venkateshwarlu, kuris pridūrė, kad kiti trys žmonės buvo nuvežti į vietos ligoninę.

2011 metais Indijos keliuose žuvo 131 834 žmonės - vidutiniškai 15 žmonių kas valandą, nurodo vyriausybės Nacionalinis nusikaltimų registras.

Tarp priežasčių yra prasti keliai, leistino greičio viršijimas ir prastas vairavimas. Autobusų avarijos, kai žuvusiųjų skaičius būna dviženklis, šalyje toli gražu nėra retenybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS