Prie JAV viceprezidento J. Bideno namų – šūviai | KaunoDiena.lt

PRIE JAV VICEPREZIDENTO J. BIDENO NAMŲ – ŠŪVIAI

  • 1

Delavero valstijoje keli šūviai buvo paleisti šeštadienio vakarą iš automobilio, dideliu greičiu pravažiavusio šalia JAV viceprezidento Joe Bideno (Džo Baideno) rezidencijos, sekmadienį pranešė Slaptoji tarnyba.

J.Bidenas ir jo žmona Jill (Džil) buvo išvykę tą vakarą, kai šis incidentas įvyko apie 20 val. 25 min. vietos (sekmadienį 3 val. 25 min. Lietuvos) laiku, nurodė Slaptoji tarnyba.

Agentūra informavo, kad ta mašina „pravažiavo pro viceprezidento rezidenciją dideliu greičiu ir (iš jos) buvo paleista daug šūvių“. Incidentas įvyko plente, už išorinio apsaugos žiedo aplink tą namą.

„Šūvius girdėjo Slaptosios tarnybos darbuotojai, budėję prie rezidencijos, o viena agentas matė automobilį, nuvažiuojantį iš įvykio vietos dideliu greičiu“, – sakoma pranešime.

Maždaug 35 minutėmis vėliau vienas neįvardytas asmuo, važiavęs automobiliu, buvo suimtas, kai mėgino pravažiuoti pro vietos policijos pareigūną, budintį išoriniame apsaugos žiede aplink viceprezidento namą Niu Kaslo apygardoje, pridūrė Slaptoji tarnyba.

Agentai aiškinasi, ar kulkos pataikė į pastatą, kuris yra už kelių šimtų metrų nuo pagrindinio plento.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

RUSAS

Us ukraina atsakyti vistiek reikes,suva

SUSIJUSIOS NAUJIENOS