Aštuntokė Rusijos mokykloje surengė šaudynes: yra aukų ir sužeistųjų | KaunoDiena.lt

AŠTUNTOKĖ RUSIJOS MOKYKLOJE SURENGĖ ŠAUDYNES: YRA AUKŲ IR SUŽEISTŲJŲ

Ketvirtadienį vienoje Rusijos Briansko miesto mokykloje paauglė surengė šaudynes, ji sužeidė kelis žmones ir nusižudė, praneša portalas „Mediazona“.

Gautomis žiniomis, incidentas įvyko Briansko 5-ojoje gimnazijoje – aštuntokė paleido kelis šūvius iš tėvo šaunamojo ginklo.

Pasak Rusijos naujienų agentūros „RIA Novosti“, mokyklos pastatas apsuptas. Jos šaltinių duomenimis, mergaitė sužeidė keturis berniukus, o paskui nusižudė. „Baza“ rašo apie tris nukentėjusiuosius.

Vėliau Briansko administracija pranešė apie du žuvusiuosius ir keturis sužeistuosius.

Vidaus reikalų ministerijos valdyba regione patvirtino informaciją apie šaudynes Briansko gimnazijoje. „Pirminiais duomenimis, viena iš moksleivių atsinešė į gimnazijos pastatą šaunamąjį ginklą ir paleido kelis šūvius, buvo sužeisti trys žmonės“, – pranešė žinybos atstovai. Jie taip pat patikslino, kad šaulė nusižudė. Apie kitas aukas pranešime neužsimenama.

Didžiausios pastaruoju metu šaudynės Rusijos mokyklose įvyko pernai Iževske. Tada žuvo 15 žmonių, tarp jų – 11 vaikų, dar 24 žmonės buvo sužeisti.

Gairės: Rusija, Šaudynės, Briansko mokykla, paauglė, aukos, sužeistieji, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

nuomonė

tegu nemoko okupantai vaikų šaudyti į prezidentų portretus,išmokino...

Tuo tarpu

statuose du sunys papjove sesiameti,o ju seimininke turejo rankose ginkla,bet sunu nenusove!

LIETUVOJE "GERIAU"...

Mokytojai jau gauna į ausį nuo mokinių ir neturi teisės atsakyti tuo pačiu, nes bus nuteisti. Mokiniai be narkotikų jau nei žingsnio...o leksikonas...Šurajevo ir Šimonytės...Yra iš ko mokytis...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS