Belgijos sostinėje per atskiras šaudynes vienas žmogus žuvo, kitas buvo sužeistas | KaunoDiena.lt

BELGIJOS SOSTINĖJE PER ATSKIRAS ŠAUDYNES VIENAS ŽMOGUS ŽUVO, KITAS BUVO SUŽEISTAS

  • 3

Belgijos pareigūnams kovojant su narkotikais susijusiu nusikalstamumu Briuselyje, per dvejas atskiras šaudynes sostinėje naktį vienas žmogus žuvo, o kitas buvo sunkiai sužeistas, sekmadienį pranešė policija.

Policijos atstovas nurodė, kad Belgijos sostinės šiaurėje esančiame Lakeno rajone, kur rastas vienas negyvas žmogus, girdėjosi šūviai.

Praėjus kelioms valandoms po šio incidento, per kitą šaudymą Briuselio centre buvo sužeistas dar vienas žmogus, kuris, pasak prokuratūros, šiuo metu yra ligoninėje kritinės būklės. Anksčiau sekmadienį buvo paskelbta apie šio asmens mirtį.

Nuo praėjusio mėnesio Briuselyje įvyko maždaug pusė tuzino šaudynių, kurios, kaip manoma, susijusios su prekyba narkotikais. Per vieną iš šių incidentų vienas žmogus žuvo.

Belgijos Antverpeno uostą, kuris laikomas pagrindiniais kokaino vartais į Europą, krečia gaujų smurtas, susijęs su neteisėta prekyba narkotinėmis medžiagomis.

Praėjusio mėnesio pabaigoje Briuselio valdžios institucijos pristatė strategiją, kaip kovoti su didėjančiu smurtu Belgijos sostinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

> kremliuje ruošė

Ot Tu DEBILAS

> Toli

"Tadžikus" kremliuje ruošė, o čia paprasti Afrikos imigrantai "integruojasi".

Toli

iki tadziku sugebejimu tiek belgams,tiek amerikonams!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS