Dėl gaisrų Kalifornijoje tvyro chaosas: namus palieka ir garsenybės | KaunoDiena.lt

DĖL GAISRŲ KALIFORNIJOJE TVYRO CHAOSAS: NAMUS PALIEKA IR GARSENYBĖS

  • 2

Sparčiai plintantis miškų ir krūmynų gaisras Pietų Kalifornijoje sunaikino istorinę filmavimo vietą, kurioje dar neseniai buvo filmuojamas HBO serialas „Vakarų pasaulis“ (Westworld), ir privertė nemažai garsenybių prisijungti prie tūkstančių žmonių, kuriems teko bėgti iš namų.

Skelbiama, kad dėl gaisro teko evakuoti visą garsenybių anklavu vadinamą Malibu. Evakuotis teko dainininkei Lady Gagai (Leidi Gagai), televizijos realybės šou žvaigždei Kim Kardashian West (Kardašian Vest), aktoriui Scottui Baio (Skotui Bajo), režisieriui Guillermo del Toro (Giljermui del Torui) ir kitoms įžymybėms.

Kai kurios jų, pavyzdžiui, G. Del Toro ir Caitlyn Jenner (Keitlin Džener), nežino, koks likimas ištiko jų namus. Tačiau jau žinoma, kad vėjo genamas gaisras sunaikino kino studijai „Paramount“ priklausiusią istorinę rančą, kur buvo filmuojamas HBO serialas „Vakarų pasaulis“ bei legendinė „Daktarė Kvin“ (Dr. Quinn, Medicine Woman).

Gaisras kilo ketvirtadienio vakarą, o penktadienį ugnis jau judėjo Malibu ir Ramiojo vandenyno link. Dėl to teko evakuoti Malibu, Kalabasą, Agura Hilsą ir kitus šalia esančius gyvenamuosius rajonus.

Aktorė Alyssa (Alisa) Milano sakė, kad jos namui buvo kilusi grėsmė ir ji skubėjo gelbėti savo penkis žirgus. Galiausiai ji sulaukė pagalbos ir vėliau tviteryje pranešė, kad visi yra saugūs. „Mano vaikai yra saugūs... Visi gyvieji yra saugūs“, – sakė ji.

Apie garsenybes rašantis tinklalapis TMZ skelbia, kad  buvusio olimpiečio aukso medalininko Bruce'o Jennerio (Briuso Dženerio), vėliau pasikeitusio lytį ir persivadinusio Caitlyn Jenner, namai sudegė, nors pati garsenybė instagrame paskelbtame vaizdo įraše sakė nežinanti, ar „namui pavyko išlikti ar ne“. Ji pati patvirtino esanti saugioje vietoje.

K. Kardashian West taip pat instagrame paskelbė vaizdo įrašą su užrašu „Melskitės už Kalabasą“. Ji sakė nuvažiavusi namo, per valandą susidėjusi daiktus ir vėliau išvykusi.

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga savo gerbėjams socialiniuose tinkluose taip pat pranešė, kad evakavosi penktadienio rytą, ir pasidalino keliais vaizdo įrašais, kuriuose užfiksuoti padangėje tvyrantys dūmai. Dainininkė sakė besimeldžianti už visus, ką palietė gaisras.

Legendinė dainininkė Cher (Šer) taip pat sakė nerimaujanti dėl savo namo Malibu, kur gyveno daugiau nei 45 metus.

„Nerimauju dėl savo namo, tačiau nieko negaliu padaryti, – tviteryje pranešė ji. – Draugų namai sudegė. Man nepakeliama mintis, kad nebebus Malibu, kur turiu namą nuo 1972 metų.“

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas

LAIKAS MOKSLININKAMS PAŽINTI KAUNIEČIO INŽ. ROMUALDO ZUBINO, PRIEŠ 10 METŲ, ATRASTUS TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS!!! PRIEŠINGU ATVEJU JIE TAPS AMŽINAIS "GAISRININKAIS"!

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas

Kodėl kalbama tiktai apie garsenybes? Kodėl rūpinamasi tiktai jomis ir nesirūpinama milijonais tu, virš kurių galvų kabo dar galingesnis , nei gaisrai Kalifornijoje, GAMTOS "pagimdytas" "Domoklo" "kardas"? Kalbu apie ŠIAURINIŲ KALNŲ ŠLAITŲ GYVENTOJUS! Kas, prieš 3000 metų, vyko šiuose kalnuose?, galima pažinti iš "ALEKSANDRO" "MAKEDONIEČIO" "ŽYGDARBIŲ", kuris simbolizuoja NUO KALNŲ ŠLAITŲ VYKUSIUS SIELIUS IR NUOŠLIAUŽAS!!! Per kelis tūkstantmečius, šiuose kalnuose vėl užaugo galingi SNIEGYNAI ir LEDYNAI! Beja, apie tuos pačius LEDYNUS bei SNIEGYNUS, (tirpusius prieš 6000 metų!) pranešama ir SENAJAME TESTAMENTE! Tuo metu Žemėje neva siautėjo ADOMO ir JĖVOS "sūnus" "KAINAS" ir "ABELIS"! Abelis simbolizuoja kalnų sielius - nuošliaužas, Kainas - TVANĄ! TAD ATĖJO LAIKAS PASAULIUI, baigti žaidimą karais, ir SUSITELKTI KOVAI PRIEŠ KAINĄ IR ABELĮ! Suprantama, nepamirškime ir priešgaisrinės saugos!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS