Dizainerės K. Spade tėtis mirė likus kelioms valandoms iki jos laidotuvių | KaunoDiena.lt

DIZAINERĖS K. SPADE TĖTIS MIRĖ LIKUS KELIOMS VALANDOMS IKI JOS LAIDOTUVIŲ

  • 0

Mados dizainerės Kate Spade (Keit Speid) laidotuvių išvakarėse mirė jos tėvas, sakoma šeimos pareiškime, paskelbtame prieš pat ketvirtadienio laidotuvių pamaldas jos gimtajame Kanzas Sityje.

Šeima nurodė, kad 89 metų Earlo Brosnahano (Erlo Brosnahano) jaunesniojo sveikata buvo prasta ir kad jis trečiadienį vakare savo namuose mirė. Pareiškime sakoma, kad jis „labai sielvartavo neseniai mirus mylimai dukrai“.

K. Spade birželio 5-ąją buvo rasta nusižudžiusi savo namuose Niujorke. Jai buvo 55 metai. K. Spade buvo ištekėjusi bei turėjo paauglę dukrą.

Jos vyras sakė, kad ją daug metų kamavo depresija ir nerimas.

Prieš pamaldas į vieną Kanzas Sičio bažnyčią plūdo gedintys žmonės; daugelis nešėsi legendinėmis tapusias velionės dizainerės rankines.

Dizainerė iš pradžių dirbo žurnaliste ir vienu metu užėmė žurnalo „Mademoiselle“ aksesuarų skyriaus redaktorės pareigas, o 1993-aisiais drauge su vyru Andy Spade'u (Endžiu Speidu) įsteigė savo vardo mados namus.

A. Spade'as anksčiau šį mėnesį sakė, kad žmona ilgą laiką sirgo depresija, bet reguliariai lankydavosi pas gydytoją ir gerdavo vaistus.

Pasak jo, jis su žmona 10 mėnesių iki jos mirties gyveno atskirai, bet kasdien matydavosi ar pasikalbėdavo. A. Spade'as nurodė, kad separacija nebuvo teisinė ir kad jie niekada neaptarinėjo skyrybų klausimo.

Velionės šeima paprašė užuot nešus gėles paaukoti lėšų Amerikos žiaurumo gyvūnams prevencijos draugijai ar vienai Kanzas Sičio gyvūnų prieglaudai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS