Iranas teigia numušęs kelis dronus ir kol kas nepastebėjęs raketų | KaunoDiena.lt

IRANAS TEIGIA NUMUŠĘS KELIS DRONUS IR KOL KAS NEPASTEBĖJĘS RAKETŲ

  • 0

Iranas penktadienį pranešė, kad numušė kelis dronus ir kad kol kas nebuvo jokios raketų atakos prieš šalį, po to, kai netoli Isfahano, esančio centrinėje šalies dalyje, pasigirdo sprogimai.

Šalies priešlėktuvinė gynyba „sėkmingai numušė kelis dronus, o pranešimų apie raketų ataką kol kas nėra“, socialiniame tinkle „X“ sakė Irano kosmoso agentūros atstovas spaudai Hosseinas Dalirianas (Hoseinas Dalirianas).

Irano naujienų agentūra „Fars“ pranešė, kad trys sprogimai buvo girdimi netoli Šekari karinių oro pajėgų bazės prie Isfahano.

Irano vietos žiniasklaida penktadienį, nugriaudėjus sprogimams, pranešė, kad branduoliniai objektai centriniame Isfahano mieste yra visiškai saugūs.

„Isfahano provincijoje esantys branduoliniai objektai yra visiškai saugūs“, – pranešė naujienų agentūra „Tasnim“, cituodama, anot jų, patikimus šaltinius.

Tuo metu Izraelio kariuomenė, paklausta apie pranešimus apie sprogimus ir smūgius Irane ir Sirijoje, naujienų agentūrai AFP pareiškė, kad šiuo metu pakomentuoti negali.

Kariuomenė taip pat atskirai pranešė, kad šiaurinėje Izraelio dalyje palei sieną su Libanu buvo įjungtos sirenos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS