JAV keturi vaikai, kurie buvo paimti įkaitais, rasti negyvi | KaunoDiena.lt

JAV KETURI VAIKAI, KURIE BUVO PAIMTI ĮKAITAIS, RASTI NEGYVI

  • 2

Floridoje pirmadienį tragiškai baigėsi įkaitų drama, per kurią buvo nužudyti keturi vaikai, o juos užrakintus bute laikęs vyras nusižudė, pranešė policija.

Drama Orindžo apygardos Orlando mieste prasidėjo sekmadienį, policijai gavus pranešimą apie smurtą artimoje aplinkoje. Policijos pareigūnams atvykus prie buto, vienas jų buvo pašautas. Sužeistas policininkas kritinės būklės buvo nuvežtas į ligoninę.       

Ginkluotas vyras visą naktį ir visą pirmadienio dieną praleido užsirakinęs bute su keturiais vaikais – vienerių, šešerių, dešimties ir vienuolikos metų amžiaus.

„Prieš kurį laiką mes patekome į butą ir išsiaiškinome, kad įtariamasis visus keturis vaikus nušovė“, – sakė Orlando policijos viršininkas Johnas Mina (Džonas Mina) priešų pat vidurnaktį surengtoje spaudos konferencijoje. 

„Įtariamasis nusižudė“, – pridūrė jis. 

Policija visą dieną palaikė ryšį su bute užsirakinusiu vyru. Jo telefonas veikė su trikdžiais, todėl policija įtikino vyrą paimti vieną iš pareigūnų aparatų. Perduodant telefoną policininkai pamatė vieno vaiko lavoną. Buvo nuspręsta pamėginti išgelbėti kitus vaikus.   

Apie 21 val. komplekse nugriaudėjo garsus sprogimas, pranešė laikraštis „Orlando Sentinel“.

Jo žiniomis, bute su vaikais buvo užsirakinęs 35 metų Gary Lindsey (Garis Lindsis), lygtinai nuteistas už padegimą ir kitus nusikaltimus.

Kaip rašo „Orlando Sentinel“, du iš keturių nužudytų vaikų buvo G. Lindsey. Kiti du vaikai buvo moters, kuri kreipėsi pagalbos į policiją, kai G. Lindsey jai smogė.  

Moteris iškvietė pareigūnus, kai sekmadienį vakare jai pavyko pasprukti iš buto.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Ech, va kame velniava: "Kiti du vaikai buvo moters, kuri kreipėsi pagalbos į policiją..."

Anonimas

IP

SUSIJUSIOS NAUJIENOS