JAV susidūrus traukiniams žuvo du žmonės, mažiausiai 110 sužeista | KaunoDiena.lt

JAV SUSIDŪRUS TRAUKINIAMS ŽUVO DU ŽMONĖS, MAŽIAUSIAI 110 SUŽEISTA

  • 0

Jungtinių Amerikos Valstijų rytuose, Pietų Karolinos valstijoje, keleiviniam traukiniui su 139 keleiviais susidūrus su prekiniu traukiniu žuvo mažiausiai du žmonės, pranešė policija.

Jungtinių Amerikos Valstijų rytuose, Pietų Karolinos valstijoje, keleiviniam traukiniui su 139 keleiviais susidūrus su prekiniu traukiniu du žmonės žuvo, mažiausiai 110 žmonių sužeista, pranešė valstijos gubernatorius.

„Į ligonines atgabenta 116 žmonių, iš vienas yra kritinės būklės“, – spaudos konferencijoje, kurią transliavo NBC televizija, sakė Henry'is McMasteras (Henris Makmasteras).

Tarp Niujorko ir Majamio kursuojantis „Amtrak“ traukinys sekmadienį 2 val. 45 min. vietos laiku susidūrė su CSX prekiniu traukiniu ir nuvažiavo nuo bėgių ties Keisiu netoli valstijos sostinės Kolumbijos.

„Amtrak“ pranešime nurodoma, kad nuo bėgių nuvažiavo priekinis keleivinio traukinio lokomotyvas ir keli vagonai.

Leksingtono apygardos šerifo departamentas patvirtino, kad iš traukinio buvo evakuoti visi keleiviai. Per šį susidūrimą į aplinką pateko apie 5 tūkst. galonų (apie 19 tūkst. litrų) degalų.

Nukentėjusiems pagalbą teikė Raudonojo Kryžiaus organizacija.

Į avarijos vietą išvyko valstijos gubernatorius ir Nacionalinio transporto saugumo biuro tyrėjai.

Praėjusią savaitę avariją patyrė respublikonų įstatymų leidėjus į partijos renginį Vakarų Virdžinijoje vežęs užsakytas „Amtrak“ traukinys, susidūręs su šiukšliavežiu į pietus nuo Šarlotsvilio, Virdžinijoje; žuvo vienas žmogus, šeši sužeisti; traukinyje buvo ir Atstovų Rūmų pirmininkas Paulas Ryanas (Polas Rajenas).

Gruodį Vašingtono valstijoje netoli Takomos nuo bėgių nuvažiavus „Amtrak“ keleiviniam traukiniui, keli vagonai nuvirto nuo viaduko ant judraus kelio, žuvo trys žmonės.

GALERIJA

  • JAV susidūrus traukiniams žuvo du žmonės, mažiausiai 110 sužeista
  • JAV susidūrus traukiniams žuvo du žmonės, mažiausiai 110 sužeista
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS