Kanados policija ieško kitų gėjų nužudymu kaltinamo maniako aukų | KaunoDiena.lt

KANADOS POLICIJA IEŠKO KITŲ GĖJŲ NUŽUDYMU KALTINAMO MANIAKO AUKŲ

  • 6

Kanados policija, tikrindama valdas, siejamas su penkių gėjų nužudymu kaltinamu Toronto landšafto specialistu, pasitelkė šunis, apmokytus ieškoti lavonų, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Penkių jau identifikuotų aukų DNR testai gali užtrukti mėnesius, sakė pagrindinis tyrėjas seržantas Hankas Idsinga (Henkas Idsinga).

„Tai užtruks, bet mes gerai apsirūpinę tirti ... Tikimės, kad galėsime šeimoms atsakyti į visus klausimus“, – spaudos konferencijoje sakė jis.

66 metų Bruce'as McArthuras (Briusas Makarturas) sausio mėnesį buvo areštuotas dėl dviejų žmogžudysčių. Pirmadienį jis buvo apkaltintas dar trimis žmogžudystėmis, nes vienose Toronto patalpose, kurias jis naudojo sandėliavimui, didelių vazonų dugne buvo rasta kitų griaučių.

Policija tikrina daugiau kaip 30 valdų visame mieste, kuriose jis, kaip žinoma, yra dirbęs ir kur „galėtų būti palaidota žmonių“, pirmadienį sakė H. Idsinga.

Pareigūnai taip pat tikrina „dešimtis pranešimų“, gautų pareigūnams paskelbus apie įtariamą žudiką maniaką. Tuose pranešimuose buvo paminėta daugiau vietų.

B. McArthuras buvo įtariamas nuo rugsėjo, dėl Andrew Kinsmano (Endriaus Kinsmano), su kuriuo jis buvo užmezgęs romaną, dingimo.

Policija, pamačiusi, kaip į B. McArthuro butą įeina jaunas vyras, sausio 18 dieną greit nusprendė ten patekti ir areštuoti šeimininką, pranešė vietos žiniasklaida. Pareigūnai bute jauną vyrą rado surištą lovoje, bet nenukentėjusį.

Teismo dokumentai tai pat rodo, kad B. McArthuras buvo teistas už vyro užpuolimą 2001 metais panaudojant metalinį vamzdį.

Kalėjimo jis išvengė, bet jam buvo uždrausta užkabinėti parsidavinėjančius gėjus ir laikyti rekreacinių narkotikų, naudojamų per lytinius aktus. Jam taip pat buvo nurodyta išklausyti pykčio valdymo kursą.

Viena įtariamų jo aukų, Deanas Lisowickas (Dinas Lisovikas), buvo benamis ir, kaip manoma, parsidavinėjo.

Visos numanomos aukos dingo iš gėjų dominuojamo rajono Toronto centre, per pastaruosius penkerius metus.

Vieno nužudyto vyro dingimas taip pat yra siejamas su kitų dviejų dingusių žmonių bylomis. B. McArthuras dėl šių žmonių dingimo nėra apkaltintas.

Pareigūnai dabar tikrina nuo 2010 metų dingusių asmenų bylas ir prašo atsiliepti visų, kas samdė B. McArthurą sodo darbams.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Nereikia mūsų dūrinti

O jau skelbe,kad toj Canadoj pedikus vos ne dievina,o štai tau boba ir devintinės.Nėks nėkur jų nenori.

Normal

Šaunuolis

pedui kostiai

Tave pederastuk reikia nuogai isrengti ir kokiai valandai panardinti i ledini vandeni,kad atrofavusios smegeneles protingesnes pasidarytu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS