A. Khamenėjus kalba apie Izraelio pralaimėjimą kovoje prieš „Hamas“ | KaunoDiena.lt

A. KHAMENĖJUS KALBA APIE IZRAELIO PRALAIMĖJIMĄ KOVOJE PRIEŠ „HAMAS“

Irano aukščiausiasis lyderis ajatola Ali Khamenėjus pareiškė, kad Izraelis patyrė „pralaimėjimą“ kare prieš Irano remiamą „Hamas“ judėjimą ir pažymėjo, kad tai yra „faktas“.

Savo kalboje Irano sostinėje Teherane A. Khamenėjus sekmadienį sakė, kad „sionistinio režimo (Izraelio) pralaimėjimas“ yra faktas. „Įsiveržimas į ligonines ar žmonių namus nėra pergalė, nes pergalė reiškia kitos pusės įveikimą“, – teigė jis. Izraeliui, nepaisant intensyvaus Gazos Ruožo bombardavimo“, esą „iki šiol nepavyko“ sunaikinti islamistinės palestiniečių organizacijos „Hamas“.

Iranas finansiškai ir karinėmis priemonėmis remia „Hamas“. Teheranas „sėkme“ pavadino „Hamas“ teroristų spalio 7 d. prieš Izraelį surengtą kruviną išpuolį. Kartu jis atmetė tiesioginį dalyvavimą žudynėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

V,L

Tam *taip* Gal savo komentara galetumet išversti i suprantama kalba Siulyciau atsisakyt komentaru rašymo tol kol pavyks išsireikšti suprantamai.

taip

satanystu kom save guodzia ir dar tykisi kad jav uzplude fanatiski musulbanditai prades naikint vietynius ginkluotus tik vargiai ar isdegs nes ju saika samsebedenis ir RTVi propoganda rusiskai dar nereiskia kad rusai ant menciu ????

dar vienas putin-kebabas su tiubiteika ant galvos

kuris amžinai "laimi" Lietuvoje yra toks ilganosis iš Naisių sergantis Napoleono sindromu kuris taip pat visada "laimėdavo"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS