Lenkijoje prekybos centre vyras nudūrė moterį (yra sužeistųjų) | KaunoDiena.lt

LENKIJOJE PREKYBOS CENTRE VYRAS NUDŪRĖ MOTERĮ (YRA SUŽEISTŲJŲ)

  • 4

Išpuolis pietryčių Lenkijoje, kai viename prekybos centre vyras penktadienį peiliu nudūrė 50-metę moterį ir sužalojo dar devynis žmones, su terorizmu ar politiniais motyvais nėra susijęs, pranešė šalies policija.

Policijos vadas Krzysztofas Pobuta (Kšyštofas Pobuta) sakė, kad 27 metų užpuolikas nesugebėjo paaiškinti savo motyvų. Jis teigė, kad „ši ataka neturi jokio teroristinio ar ideologinio konteksto; tai veikiau įvyko dėl jo prastos psichologinės būsenos“.

Staliova Volios miesto, kuriame įvyko šis incidentas, policijos atstovas Andrzejus Walczyna (Andžejus Valčyna) sakė, kad užpuolikas penktadienio popietę atakavo vienos prekybos galerijos lankytojus aštriu daiktu. Pasak Žešuvo miesto policijos atstovės Annos Klee (Anos Klė), užpuolikas turėjo peilį.

A.Klee sakė, jog užpuolikas smogdavo aukoms peiliu į nugaras. Per nelaimę žuvo viena 50-metė.

Sužeistieji buvo išvežti į Staliova Volios, Tarnobžego ir Sandomiežo ligonines.

Regiono gubernatorė Ewa Leniart (Eva Leniart) sakė, kad keturi sužeistieji buvo operuoti, o dviejų iš jų būklė yra kritinė. Pasak jos, per incidentą buvo sužeistos penkios moterys ir keturi vyrai. Jų amžius svyruoja nuo 18 iki 50 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Aciu Dievui jau ir i Lietuva tuoj ateis Svernelio islamo banditu demokratija. Kiekvienam islamo banditui (pabegeliui) 750 E/men. buta ir pasara dykai. Lietuviai TEGUL DVESIA ir dirba uz 300 E/men. Kiekvienam islamo banditui tukstantine premija uz papjauta lietuvi. Aciu supistai piderasiniai valdziai uz liberastfasistu ir islamo banditu ,,demokratija,, Tesaugo jus Allachas.

Anonimas

jau greitai tas pats bus ir čia reikėtu panaikinti be vizį keliavimą vis bus šiokia tokia kontrolė o dabar kas atvažiuoją tą priimame dirbti išduodame vizas bet savo tautiečiams didesnių algų nemokam,gėriau atvykėlis nes jis pigesnis nėra Lietuvoje patriotų kad kurti grąžinti yra tik turto prabangos troškimas čia ir dabar o kas turtus sukuria tas tavo vargšas darbininkas kuris tiki kad kada nors tu suprasi ir duosi jam tokį atlyginimą kad ir jis norės gyventi o ne vegetuoti

lietuve

taip ir patikesiu, kad ne teroristas. arteja jau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS