Lenkų kriminalistams įkliuvo trys lietuviai: įtaria Suvalkų parduotuvėse vogus viskį ir maistą | KaunoDiena.lt

LENKŲ KRIMINALISTAMS ĮKLIUVO TRYS LIETUVIAI: ĮTARIA SUVALKŲ PARDUOTUVĖSE VOGUS VISKĮ IR MAISTĄ

  • 21

Suvalkuose kriminalistai ne tarnybos metu sulaikė tris vagystėmis įtariamus lietuvius.

Kaip teigiama, tautiečių grobis parduotuvėse galėjo būti alkoholis ir maisto produktai. Vagysčių suma viršija 8 tūkst. zlotų (apie 1 828 eurus – aut. past.). Už tai 52-ejų ir dviem 30 metų lietuviams gali grėsti iki penkerių metų kalėjimo.

Per pastarąsias dvi savaites Suvalkų pareigūnai sulaukė pranešimų, kad iš parduotuvių dingsta viskis ir įvairių rūšių maisto produktai. Aiškinantis įvykių aplinkybes nustatyta, kad įtariamieji gali būti trys lietuviai, važiavę juodos spalvos „Toyota“ automobiliu su lietuviškais valstybiniais numeriais. Jų galimus nusikaltimus užfiksavo vaizdo kameros, kurių įrašuose matyti, kad įtariamieji, pasisavinę alkoholį bei maisto produktus, pasišalina nesusimokėję.

Praėjusio ketvirtadienio vakarą viename prekybos centre du tautiečius pastebėjo ne tarnybos metu važiavę lenkų kriminalistai. Jie lietuvius sulaikė ir iškvietę dirbusius pareigūnus perdavė įtariamuosius jiems. Patikrinę „Toyota“ automobilį teisėsaugininkai jo viduje rado ir viduje sėdintį vairuotoją. Jis areštuotas kartu su trijule.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

RICHARD

TAIP BOLSEVIKAI PADARE VOKIETIJO;;SAKO DAUGIAUSIA SEDINCIU KALEJIME VOKIECIAI;;;DAUGIAUSIA PASALPINIU ;;;VOKIECIAI;;O IS TIESU VISI TIE IS BURLIOKYNO RUSAI;PASLEPTI PO PAVOGTOM VOKISKOM PAVARDEM;;ZIAURU;;;BET TIESA;TIK KAI PAMATAI SNUKI SUZINAI KAS TAS YR IS TIESU

juoko -darbs jeigu nebuti dramatiska ,

Daugiausiai pasirodo ne lietuviskos pavardes,o musu zurnaliugai neatskiria kur lietuvis,rusas,jie visus vadina lietuviais,nes nezino kas yra tautybe ar pilietybe,tokie musu zurnalistai,nors yra rusas raso lietuvis,nieko nemoka ,nezinia ka baige tokie rasytojai,

Čia

vieni iš tų, kuriems Lenkijoje viskas pigiau.Vogti visur pigiau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS