Meksikoje nukritus ministrą skraidinusiam sraigtasparniui žuvo 13 žmonių | KaunoDiena.lt

MEKSIKOJE NUKRITUS MINISTRĄ SKRAIDINUSIAM SRAIGTASPARNIUI ŽUVO 13 ŽMONIŲ

  • 0

Meksikoje nukritus vidaus reikalų ministrą skraidinusiam sraigtasparniui žuvo 13 ant žemės buvusių žmonių, nors orlaivio viduje buvę asmenys liko gyvi, šeštadienį pranešė valstijos pareigūnai.

Ministras Alfonso Navarrete (Alfonsas Navaretė) ir pietinės Oachakos valstijos gubernatorius Alejandro Muratas (Alechandras Muratas) penktadienį vakare kariuomenės sraigtasparniu skrido įvertinti padėties regione, paveiktame anksčiau tą dieną įvykusio stipraus žemės drebėjimo. Orlaiviui leidžiantis, jo pilotas staiga prarado valdymą, ir mašina rėžėsi į žemę.

Nė vienas iš pareigūnų nenukentėjo, bet žuvo ant žemės buvusios penkios moterys, keturi vyrai ir trys vaikai, nurodė Oachakos prokuratūra. Dar vienas sužeistasis mirė vežamas į ligoninę.

Avarija įvyko, kai ministras A. Navarrete ir 7,2 balo drebėjimo smarkiausiai paveiktos Oachakos valstijos gubernatoriumi Alejandro Muratu (Alechandru Muratu) skrido į nelaimės zoną apžiūrėti padarytos žalos, sakoma Vidaus reikalų ministerijos „Twitter“ žinutėje.

Vienas sraigtasparniu skridęs „Televisa“ reporteris sakė, kad orlaivis leisdamasis pakėlė didelį dulkių debesį nuo tūpimo aikštelės ir staiga nukrito.

Televizijos reportažuose matyti ant šono gulintis sraigtasparnis, apsuptas kelių automobilių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS