Moteris apkaltino gydytoją panaudojus savo spermą jos dirbtiniam apvaisinimui | KaunoDiena.lt

MOTERIS APKALTINO GYDYTOJĄ PANAUDOJUS SAVO SPERMĄ JOS DIRBTINIAM APVAISINIMUI

  • 2

Dabar 67 metų Sharon Hayes iš Hauserio, Aidaho, pateikė ieškinį akušeriui-ginekologui dėl to, kas įvyko prieš 34 netus, rašo CBS News.

Moteris nurodė, kad į gydytoją Davidą R. Claypoolą, dirbusį Vašingtone, ji kreipėsi 1989 metais, kai jai su tuometiniu vyru nepavyko susilaukti vaikų.

S. Hayes pageidavo anoniminio donoro. Akušeris-ginekologas moteriai pranešė, kad donoras bus atrinktas pagal jos įvardytus bruožus – plaukų, akių spalvą. Taip pat pažadėta, kad bus įvertinta donoro sveikatos būklė, patikrinta, ar jis neserga genetinėmis ligomis. Už vizitus gydytojas prašė susimokėti 100 dolerių grynaisiais sakydamas, kad pinigai bus skirti studentams, kurie ieško spermos donoro ir jį tiria.

Tačiau praėjusiais metais, kai S. Hayes 33 metų dukra Brianna Hayes pateikė savo DNR genetinių tyrimų ir protėvių paieškos svetainei, sužinojo, kas yra jos biologinis tėvas. Jis – jau minėtas akušeris-ginekologas. Taip pat B. Hayes išsiaiškino, kad ji turi mažiausiai šešiolika brolių ir seserų.

„The Seattle Times“, akušeris-ginekologas teigė nežinojęs apie tokius kaltinimus ir tvirtino nepažįstantis S. Hayes. „Tokį dalyką girdžiu pirmą kartą per 40 metų“, – sakė gydytojas.

S. Hayes ieškinyje jam pateikti kaltinimai dėl sukčiavimo, nes nebuvo gautas moters sutikimas, kad akušeris-ginekologas jos apvaisinimui naudos savo spermą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai

gerai jei medikas grazus jaunas ir sveikas bent zinos teva o is uzsaldyto nezin ka nusipirksi kvaila boba =0

Aktualu

Aš galiu pasidalinti nemokamai savo sperma

SUSIJUSIOS NAUJIENOS