Niujorke per palestiniečius palaikančių studentų protestus sulaikyta virš 130 žmonių | KaunoDiena.lt

NIUJORKE PER PALESTINIEČIUS PALAIKANČIŲ STUDENTŲ PROTESTUS SULAIKYTA VIRŠ 130 ŽMONIŲ

  • 5

Niujorko universiteto studentų miestelyje per naktinius protestus palestiniečiams palaikyti buvo sulaikyta daugiau kaip 130 žmonių, Jungtinėse Valstijose daugėjant demonstracijų dėl Izraelio ir „Hamas“ karo.

Niujorko policijos departamentas pranešė, kad 133 žmonės buvo sulaikyti ir paleisti gavę teismo šaukimus, protestams taip pat intensyvėjant Jeilio, Kolumbijos ir kitų universitetų studentų miesteliuose.

Karas prasidėjo po „Hamas“ spalio 7-osios išpuolio Izraelyje, oficialiais duomenimis, pareikalavusio apie 1 170 žmonių, daugiausia civilių, gyvybių.

„Hamas“ taip pat paėmė apie 250 įkaitų, iš kurių, Izraelio žiniomis, Gazos Ruože dar yra 129, įskaitant 34 žuvusius įkaitus.

Pažadėjęs sunaikinti „Hamas“, Izraelis pradėjo didžiulį karinį puolimą, per kurį Gazos Ruože žuvo mažiausiai 34 183 žmonės, daugiausia moterys ir vaikai, skelbia „Hamas“ valdomos teritorijos Sveikatos apsaugos ministerija

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

…..

Demokratija !!!!

Anonimas

Ne visi yra tokie žydų subinlaižiai, kaip lietuviai.

Pilietiškas

To mėšlo priviso ir JAV! Visus išsiųsti į Palestiną ir tegul naktimis demonstruoja, o dieną studijuoja savo mylimoje Palestinoje - ir JAV tuoj apsivalytų!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS