Nyderlandų parlamente iš balkono iššoko vyras | KaunoDiena.lt

NYDERLANDŲ PARLAMENTE IŠ BALKONO IŠŠOKO VYRAS

  • 4

Nyderlandų parlamente ketvirtadienį iš lankytojų balkono iššoko vyras, pranešė policija.

Dėl šio incidento buvo nutrauktas parlamento posėdis.

„65 metų vyras susižeidė nušokęs iš balkono žemuosiuose parlamento rūmuose“, – sakoma policijos pranešime.

Tuo metu prie tribūnos apie organizuotą nusikalstamumą kalbėjo liberalas parlamentaras Arno Rutte (Arnas Riutė). Salėje esančios kameros užfiksavo verkiančius posėdžio dalyvius ir sukrėsto parlamentaro veidą.

Apsauginiai atskubėjo padėti tam vyrui, kuris vėliau buvo nugabentas į ligoninę. Kol kas nežinoma, kokia dabar jo būklė.

Pranešama, kad tas iš balkono iššokęs vyras buvo aktyvistas, kovojantis už visišką kanapių legalizavimą. Jis norėjo „pažadinti politikus“, sakoma socialiniuose tinkluose aptiktame laiške, kurį citavo šalies žiniasklaida.

Parlamento pirmininkė Khadija Arib (Chadidža Arib) teigė, kad šis incidentas ją „labai šokiravo“. „Laimei, jam viskas gerai“, – sakė ji visuomeniniam kanalui NOS.

NOS pranešė, kad jau ne pirmą kartą iššokama iš parlamento salės balkono. 2005 metais iš to balkono iššokęs anglas, priklausęs grupei, atstovaujančiai išsiskyrusiems tėvams, susilaužė abi kulkšnis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kaunietė

Neišsamus straipsnis iš informacijos neaišku, ko verkė aktyvistas, ar narkomanų, kurie galėtų lengviau įsigyti kanapių, ar dėl to, kad narkomanams jos būtų sunkiau pasiekiamos. elinksma istorija-narkomanija baisi priklausomybė, nelaimė

...

"Narkomanus - į durnyną!"

cha .....

perdozavo kanapiu dumo ...abi akys y viena taska ties nosim sustojo ir jis pamate kad atskridus bitute prie balkono jy pasikviete pasokt ....jis ir nubegoooooo........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS