Pamirškite balandžio liūtis: JAV Vidurio Vakarai užkloti sniegu | KaunoDiena.lt

PAMIRŠKITE BALANDŽIO LIŪTIS: JAV VIDURIO VAKARAI UŽKLOTI SNIEGU

  • 0

JAV Vidurio Vakarų gyventojai pirmadienį ryte atsikėlę pro savo langus pamatė vaizdą, labiau primenantį sausį, o ne balandžio mėnesį.

Per regioną slinkusi meteorologinė sistema nuklojo žemę sniegu ir nors jis vėliau ištirpo, oro temperatūra visai dienai buvo prognozuojama ne didesnė nei 4,5 Celsijaus laipsnio.

Kaip pranešė Nacionalinė meteorologijos tarnyba, Aberdyne Pietų Dakotoje iškrito 20 cm sniego, Minesotos pietvakariuose ir kai kur Ajovoje – 15 cm, o Čikagos rajone – iki 8 cm sniego.

Ilinojaus valstijos policija pranešė, kad dėl sniego įvyko daug nedidelių avarijų. Čikagos beisbolo komanda „Cubs“ iki antradienio atidėjo pirmadieniui planuotą beisbolo parko „Wrigley Field“ Atidarymo dieną.

Pasak ekspertų, kad ir kaip žmonės Vidurio Vakaruose norėtų jau paslėpti žieminę avalynę, balandžio mėnesį kartais pasninga. Meteorologas Charlesas Mottas (Čarlzas Motas) pažymėjo, kad 1975 ir 1982 metais Čikagoje balandžio mėnesį buvo ir 23 cm sniego.

Gera naujiena – kad trečiadienį oro temperatūra kils, o ketvirtadienį kai kur Ilinojuje ir Misūryje gali būti ir daugiau nei 20 laipsnių šilumos, sakė meteorologas Edas Shimonas (Edas Šimonas).

Bet yra ir blogų naujienų: penktadienį gali atslinkti naujas šaltas frontas, šeštadienį oro temperatūra gali nukristi iki 4,5-10 laipsnių.

„Gali būti šlapdribos“, – sakė Ch. Mottas.

GALERIJA

  • Pamirškite balandžio liūtis: JAV Vidurio Vakarai užkloti sniegu
  • Pamirškite balandžio liūtis: JAV Vidurio Vakarai užkloti sniegu
  • Pamirškite balandžio liūtis: JAV Vidurio Vakarai užkloti sniegu
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS