Paryžiaus policija: tris žmones sužeidęs užpuolikas galbūt turi psichikos problemų | KaunoDiena.lt

PARYŽIAUS POLICIJA: TRIS ŽMONES SUŽEIDĘS UŽPUOLIKAS GALBŪT TURI PSICHIKOS PROBLEMŲ

  • 1

Peiliu ir plaktuku apsiginklavęs vyras, kuris šeštadienio rytą Paryžiaus Liono stotyje sužeidė tris žmones, gali turėti psichikos problemų, sakė Prancūzijos sostinės policijos viršininkas.

Po pusmečio olimpiadą surengsiančio Paryžiaus prokuratūra paskelbė, kad užpuolikas, kurį sutramdė vienas apsaugininkas, buvo sulaikytas.

Vieno per išpuolį sužeisto žmogaus būklė yra sunki, jam atliekama operacija, o kiti du sužeisti lengviau, nurodė policija.

Paryžiaus policijos viršininkas Laurent'as Nunezas (Loranas Nunjesas) sakė, kad įtariamasis puolė praeivius su plaktuku ir peiliu.

Neatrodo, kad išpuolis būtų susijęs su terorizmu, sakė policijos viršininkas ir pridūrė, kad įtariamasis, kuris pateikė Italijoje išduotus dokumentus, tikriausiai turi psichinės sveikatos problemų.

Saugumas Paryžiuje stiprinamas miestui rengiantis priimti 10,5 tūkst. olimpiečių ir milijonus lankytojų, atvyksiančių į pirmąją per šimtą metų olimpiadą Prancūzijos sostinėje.

Liono stotis yra tarp svarbiausių Paryžiaus geležinkelio stočių. Joje aptarnaujami vidaus susisiekimo ir į Šveicariją bei Italiją važiuojantys traukiniai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Budelis

Greit visi teroristai ir iškrypėliai bus pripažinti psichiniais. Gera išeitis ir jokio vargo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS