Per plauką nuo tragedijos: milžiniškas rąstas įsmigo į automobilį | KaunoDiena.lt

PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS: MILŽINIŠKAS RĄSTAS ĮSMIGO Į AUTOMOBILĮ

  • 18

Rumunijoje rąstus gabenęs sunkvežimis sukėlė tokią avariją, kuri tik laimingo atsitiktinumo dėka baigėsi be aukų. Nuo smarkiai perkrauto miškavežio nulėkė milžiniškas rąstas ir pataikė tiesiai į iš paskos važiuojantį automobilį.

Brasovo rajono kelių policininkai, iškviesti vėlų vakarą į eismo įvykį, negalėjo patikėti savo akimis, kai pamatė, kokio dydžio rąstas pramušė lengvojo automobilio priekinį stiklą.

Automobiliu važiavo keturi žmonės – du jauni vyrai sėdėjo priekyje, o dvi moterys ant galinės sėdynės. Neįtikėtina, bet nė vienas iš jų rimčiau nenukentėjo.

„Viskas įvyko akimirksniu, iš pradžių net nesupratau, kas atsitiko, nesureagavau. Po to pamačiau, kad man ant galvos, ant rankos pilna skiedrų ir rąstas mane šiek tiek nubrozdino“, – kalbėjo automobilio keleivis Liviu Cristinescu.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Rąstas nukrito nuo miškavežio, nes jis nepralindo po aukščio ribotuvu pastatytu prieš viaduką. Ribotuvas buvo keturių metrų dvidešimties centimetrų aukštyje – tiek rąstų tikrai nebuvo galima prikrauti į tokio tipo sunkvežimį.

Rumunų policijos pareigūnai nustatė, kad miškavežis buvo tiesiog neįtikėtinai perkrautas. Jis vežė beveik du kartus daugiau rąstų nei buvo deklaruota dokumentuose – 18 kubinių metrų sunkvežimyje ir dar 20 kubinių metrų priekaboje.

Dėl tokio pavojingo krovinio, jo vairuotojui gresia daug baudų, kurios kainuos jam apie tris tūkstančius eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

W

kad taip Lietuvoj , tai bent idomu butu [gal kaimynas , gal pažistamas] bandė rasta pavogti .

>>>>to tadas

vatinis ciuckis palaižė kitam šarikui išeinamąją ,cha...

Visada stengiuosi

kuo greičiau aplenkt miškovežį dėl tos pat priežasties .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS