Policija nustatė pagrindinius įtariamuosius Skripalių byloje | KaunoDiena.lt

POLICIJA NUSTATĖ PAGRINDINIUS ĮTARIAMUOSIUS SKRIPALIŲ BYLOJE

  • 10

Didžiosios Britanijos policija nustatė pagrindinius įtariamuosius buvusio Rusijos GRU pulkininko Sergejaus Skripalio ir jo dukters Julijos apnuodijimo byloje. Tai pranešė laikraštis „The Telegraph“.

Leidinio duomenimis, Skotland Jardo antiteroristinio skyriaus specialistai dabar rengia baudžiamąją bylą asmenims, kurie, pasak Jungtinės Karalystės policijos atstovų, šiuo metu yra Rusijoje.

Nors tyrimas, kaip manoma, truks dar kelis mėnesius, pastarosiomis dienomis buvo žengtas didelis žingsnis į priekį, kuris leido apibrėžti pagrindinių įtariamųjų ratą, rašo „The Telegraph“. Spėjama, kad policijai pavyko nustatyti konkrečius vardus išnagrinėjus lėktuvų keleivių sąrašus, peržiūrėjus stebėjimo kamerų įrašus ir patikrinus automobilių numerius.

Skotland Jardo atstovai pripažįsta, kad Maskva priešinsis visiems mėginimams apklausti įtariamuosius ir tuo labiau patraukti juos baudžiamojon atsakomybėn.

Kovo 4 d. buvęs Rusijos GRU pulkininkas S. Skripalis ir jo duktė Julija buvo paveikti nervus paralyžiuojančios medžiagos. Jie buvo rasti be sąmonės Solsberio mieste, kuris yra už 140 kilometrų nuo Londono.

Didžioji Britanija apkaltino Rusiją prisidėjus prie S. Skripalio ir jo dukters apnuodijimo. Maskva neigia turinti ką nors bendra su šiuo incidentu.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

ir vel

pasakos dundukams

Juokinga

Tik pažiūrėjus į nuotrauką juokas ima iš to cirko. Vieni su antsnukiais, kombinzonais, o kareiviai stovi kaip niekur nieko. Teisybę rašo vienas komentatorius, savo smegenis reikia įjungti, o ne pasakom tikėti.

bronkai tamaliunui

Durnas tu broniau ir tamaliūne. Rinkimai, futbolo čempas - visa tai reikia žlugdyt, kad būtų panašiai, kaip 1980 m. Maskvos olimpinių ž. metu. Kas iš to laimėjo? Žmonės tikrai pralaimėjo. Todėl su savo žvirblio smegenais nelysk į komentarus kai pasaulio,,tėvai" savo klausimus sprendžia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS