Rygos regione driokstelėjus sprogimui nukentėjo policininkas | KaunoDiena.lt

RYGOS REGIONE DRIOKSTELĖJUS SPROGIMUI NUKENTĖJO POLICININKAS

  • 1

Rygos regione per kratą byloje dėl neteisėto sprogmenų ir ginklų laikymo driokstelėjus sprogimui trečiadienį nukentėjo policijos pareigūnas. 

Policija naujienų agentūrai BNS sakė, kad Kriminalinės policijos pagrindinės valdybos baudžiamojo-tiriamojo skyriaus pareigūnai trečiadienį Rygos mieste, regione ir Tukumo savivaldybėje surengė 12 kratų, susijusių su baudžiamąja byla dėl neteisėto ginklų ir sprogmenų laikymo.

Per vieną iš kratų nugriaudėjus sprogimui buvo sužalotas vienas pareigūnas. Jis buvo nugabentas į ligoninę; policininko gyvybei pavojus negresia.

Latvijos policija aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

Per minėtas kratas pareigūnai konfiskavo 40 kg trotilo, 11 pistoletų, 10 karabinų, septynis automatinius ginklus, 1 142 vienetus šaudmenų, 81 ginklų detalę, 75 sprogstamuosius įrenginius ir jų sudedamųjų dalių.

Baudžiamajame procese figūruoja septyni asmenys; vienas iš jų yra sulaikytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

"Per minėtas kratas pareigūnai konfiskavo 40 kg trotilo, 11 pistoletų, 10 karabinų, septynis automatinius ginklus, 1 142 vienetus šaudmenų, 81 ginklų detalę, 75 sprogstamuosius įrenginius ir jų sudedamųjų dalių" - čia jau TIEK tie 'atbėgėliai' sukaupė?..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS